Konya Büyükşehir'de Genç KOMEK güz dönemi kayıt süreci devam ediyor! Son gün 31 Ekim..

Konya Büyükşehir'de Genç KOMEK güz dönemi kayıt süreci devam ediyor! Son gün 31 Ekim..
Konya Büyükşehir'de Genç KOMEK Atölye’nin güz dönemi kayıt süreci devam ediyor. 7-15 yaş arasındaki öğrencilere seçtikleri alanlarda eğitim vermeyi, hayallerini gerçekleştirmelerine yardımcı olmayı, etkinlik ve projelere katılabilmeleri için kayıt yaptırabilmeleri için altyapıyı hazırlamayı amaçlayan Genç KOMEK Atölye için son başvuru tarihi ise 31 Ekim..

Konya Büyükşehir Belediyesi'nin destekleriyle başlatılan Genç KOMEK'in yeni atölye dönemi kayıtları başlarken atölyede 7-15 yaş arasındaki çocuklara 10 farklı alanda eğitim verilecek.

öğrencilere yönelik KOMEK Gençlik Atölyesi; Konya Büyükşehir Belediyesi'nin (ASEM) Karatay ile Meram ilçesinin yanı sıra Selçuklu ve Mümine Hatun'daki şubeleriyle Akabe KOMEK Aile Sanat ve Eğitim Merkezi, hafta sonu 10 farklı alanda eğitimler düzenleyecek. Genç KOMEK atölyesinde 30 farklı 30 farklı branşta eğitim veriliyor.

Genç KOMEK güz dönemi kayıt

"5 gün devamsızlık hakkınız var"

Kayıt işlemleri tamamlandıktan sonra Genç KOMEK Atölyesi sınavları, konferansın özelliğine göre uzman, teorik veya uygulamalı öğretim elemanlarından oluşan sınav komitesi ile 4-5 Kasım tarihlerinin rasında gerçekleştirilecek. Ders dışına çıkmak isteyen her öğrenciye belirlenen saatlerde yüzme antrenmanı imkanı sunan Genç KOMEK Atölyesi'nde, her öğrencinin varlığının zorunlu olduğu antrenmanlar kapsamında 5 gün süreli devamsızlık hakkı bulunmaktadır.

Genç KOMEK güz dönemi kayıt

Son başvuru 31 Ekim..

Öğrencilere seçtikleri mesleklerde eğitim vermek, hayallerini gerçekleştirmelerine yardımcı olmak, seçtikleri sektördeki faaliyet ve projelere katılımlarına altyapı hazırlamak amacıyla başlatılan Genç KOMEK çalıştayına kayıtlar 31 Ekim'e kadar komek.org.tr'de gerçekleştirilecek.