Konya, 'DevFest' ile yüzlerce teknoloji meraklısını ağırlamaya hazırlanıyor!

Konya, 'DevFest' ile yüzlerce teknoloji meraklısını ağırlamaya hazırlanıyor!
Karatay Belediyesi'nin 2022 yılında Türkiye'nin en büyük yazılım etkinliği ve Konya'nın en büyük yerli teknoloji konferansı olan “DevFest Konya 2022”yi Konya'ya taşıması büyük lanse yaratmıştı. Bu çok organizasyonun ikincisinin yine Karatay'da gerçekleştirileceği bildirildi. Türkiye'nin her yerinden yüzlerce teknoloji tutkunu ve meraklısı organizasyon kapsamında Konya'ya gelecek.

“DEVFEST Konya 2023” 16 Aralık Cumartesi saat 09.30'dan itibaren Celalettin Karatay Kongre ve Gençlik Merkezi’nde başlayacak.

Geçen yıl teknoloji dünyasındaki en sıcak gelişmelerini ve yeniliklerini sergileyen DEVFEST Konya, bir kez daha Karatay Belediyesi'nin ev sahipliği çerçevesinde gerçekleştirilecek.

KARATAY BELEDİYESİ, 'DEVFEST KONYA'YA 2. KEZ EV SAHİPLİĞİ YAPIYOR

Her seviyeden yazılımcı, tasarımcı ve teknoloji meraklısını bir araya getiren, yenilikçi fikirler, ilham verici konuşmalarla birlikte sektörün önemli isimleriyle dolu gün vaat ediyor. Teknoloji dünyasının dev buluşması "DEVFEST Konya 2023" 16 Aralık Cumartesi günü Konya'da yeniden bir araya geliyor. Yazılım ve teknoloji dünyasındaki en son trendleri keşfetmek, sektör uzmanlarıyla etkileşime geçebilmek ve onlardan ilham almak isteyenler bu organizasyon ile birlikte Karatay'a akın ediyor.

Geçen yıl, Karatay Belediyesi ve Google Developer Groups (GDG) Konya iş birliğiyle gerçekleştirilen bu önemli etkinliğin ikincisi, Türkiye'den ve dünyadan birçok önemli yazılım firmasından konuşmacıların katılımıyla gerçekleştiriliyor ve etkinlik katılımcılarına ulusal düzeyde konferanslar veriliyor. Organizasyona katılanlar Uluslararası şirketlerle bağlantı kurabilecek, staj ve iş fırsatları da elde edebilecek.

16 Aralık Cumartesi saat 9.30'u gösterdiğinde Celalettin Karatay Kongre ve Gençlik Merkezi’nde başlayacak olan 'DEVFEST Konya 2023' organizasyonu bu yıl da Google Developer Groups (GDG) Konya iş birliğinde gerçekleştirilecek. Gün boyu sürecek programa Türkiye'nin dört bir yanından ve Konya'dan yüzlerce katılımcının katılması bekleniyor.

Konya, 'DevFest' ile yüzlerce teknoloji meraklısını ağırlamaya hazırlanıyor!