Konya heyetin kabul eden Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan aday belirleme mesaisi!

Konya heyetin kabul eden Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan aday belirleme mesaisi!
AK Parti, yerel seçimler için belediye başkanı adaylarını belirleme çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan, 31 Mart seçimleri ile ilgili Konya heyetiyle görüştü.

31 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirilecek olan mahalli ve idari seçimler için başlatılan aday belirleme çalışmalar tüm partilerde hız kesmeden dvam ediyor. Siyasi partiler, son haftalarda aday belirlemek için yoğun çaba harcıyor.

AK Parti için Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında yerel seçimlere aday belirlemeye başlayan Yüksek Komisyon, trend araştırmalarından kamuoyu yoklamalarına kadar her şeyi detaylı bir şekilde değerlendiriyor. Değerlendirme sırası Konya'ya geldi ve Erdoğan, kent heyetiyle görüştü.

Konya heyetini kabul eden Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan aday belirleme mesaisi!

AK Parti genel merkezindeki toplantıya tüm milletvekilleri, belediye başkanı ve başkan yardımcıları katıldı. Toplantının konusu yerel seçimlerdi ve aday seçim süreci görüşüldü.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN ARALIK AYI SONUNU GÖSTERMİŞTİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan geçtiğimiz günlerde Büyükşehir Belediye Başkan adaylarını Aralık ayı sonuna kadar açıklayacağını açıklamıştı. Erdoğan, "Görüşler ve trendler doğrultusunda bunun üzerinde çalışacağız ve büyük şehirler için adayları Aralık ayının sonuna doğru açıklamaya başlayacağımızı umuyoruz. Ancak o zamana kadar elbette bazı eyaletler için adayları açıklayabiliriz. Amacımız bu çalışmaları trendlere göre değerlendirip en kısa sürede ve gecikmeden yayınlamaktır" şeklinde konuşmuştu.