Konya istikametindeki o kavşak trafik akışına kapatıldı!

Konya istikametindeki o kavşak trafik akışına kapatıldı!
Kara yolları bakım-onarım çalışmalarının yapıldığı otoyol kesimlerinde ulaşım kontrollü olarak sağlanıyor. Konya yönüne giden bir kavşağın ise trafiğe kapatıldığı bildirildi. İşte detaylar..

Karayolları Genel Müdürlüğü'nün yol durum bültenindeki bilgilerde, Anadolu Otoyolu (Bolu Dağı tüneli) yolunun Kaynaşlı-Abant kavşağında tünel kapı yapısı ve viyadükte genişleyen boşluğun yenileme çalışmalarının sürdüğü belirtildi. Bu nedenle Ankara otoyolu yönü trafiğe kapatılarak sürücüler Kaynaşlı kavşağından D-100 ulusal karayoluna yönlendirilmekte. Abant Kavşağı'ndan yeniden otoyola giriş yapılıyor.

Niğde-Pozantı karayolunun 0-4 km, Kırkgeçit 15. Viyadüğü'nde genel çalışmalar nedeniyle Ankara yönü trafiğe kapatılırken, trafik Adana yönünden çift yönlü olarak devam ediyor.

TAG otoyolunun Osmaniye-Toprakkale 1 ila 4 numaralı kavşağı taşıma, üst yapılardan dolayı hareketli raylarla kontrollü koşullar altında gerçekleşmektedir.

Gümüşhane-Bayburt-Bayburt il sınır hattının 24-30 km'sindeki inşaat sahasının kilometrelerce uzunlukta olması nedeniyle kamuya ait servis yolları üzerinden kontrollü ulaşım sağlanmaktadır.

Konya istikametindeki o kavşak trafik akışına kapatıldı

Konya-Afyonkarahisar yolunun 5'inci kilometresinde (Şuhut Kavşağı) köprü genişletme derzi onarımı nedeniyle Konya istikametinin trafiğe kapatıldığı belirtildi. Bu bölümde yolculuk köprüler yerine kavşaklardan gerçekleşiyor.

Elazığ-Bingöl kara yolunun üst yapılarda yenileme çalışmaları nedeniyle ulaşım trafiği kontrol edilmeye devam edttiriliyor.

Sakarya-İzmit yolu 9-10. km'sinde kilometrelerce uzaklıktaki Beşköprü Köprülü kavşağında kiriş yenileme çalışmaları nedeniyle İstanbul'a gidiş-dönüş ulaşım sağlanmaktadır.

Bursa-İnegöl-Bozüyük 51 ve 54 km'sinde asfalt ıslah çalışmaları nedeniyle İnegöl-Bozüyük istikameti trafiğe kapatılıyor ve Bozüyük-İnegöl istikametinden çift yönlü ulaşıma izin veriliyor.

Muğla-Denizli yolunun 0-2 km aralığı sağ şerit, kilometrelerce taş duvar yapımından dolayı kapatılmıştır.

Zonguldak-Bartın il sınırı olan Bartın-Kurucaşile yolunun 20-21. kilometresinde bulunan bölgede Bartın Devlet Hastanesi Kavşağı'nda yapım çalışmaları sebebiyle yol bölünmüş durumda ve trafiğe kapatılan tarafı bulunmaktadır. Bu kesimde, ulaşım bölünmüş olan yolun diğer tarafında iki yönlü olarak devam etmektedir.