Konya Karapınar'da yeni oluşan 12 metre derinliğindeki obruk endişe yarattı!

Konya Karapınar'da yeni oluşan 12 metre derinliğindeki obruk endişe yarattı!
Konya'ya bağlı Karapınar ilçesinde bir pancar tarlasında meydana gelen obruk endişe yarattı.

İlçeye bağlı Avşar kasabasında vatandaşlar pancar tarlasında bir obruk oluştuğunu fark ettiler. Yaklaşık 27 metre çapında ve yaklaşık 12 metre derinliğindeki obruğu gören vatandaşlar endişeye kapılarak durumu yetkililere bildirdi.

İlçeye bağlı Avşar kasabasında vatandaşlar pancar tarlasında bir obruk oluştuğunu fark ettiler. Yaklaşık 27 metre çapında ve yaklaşık 12 metre derinliğindeki obruğu gören vatandaşlar endişeye kapılarak durumu yetkililere bildirdi. Haber verilmesi üzerine olay yerine ekipler güvenlik ekipleriyle birlikte Fikri Peker'e ait olana tarlada obruğun çevresini kordon altına aldı. Zabıta memuru Hasan Güngör, yaptığı açıklamada, delik açıldıktan sonra çevresinin önce bantla, ardından tel ile kapatıldığını söyledi. Güngör, obruk oluşumuyla ilgili AFAD'a da bilgi verildiğini anlatırken

Haber verilmesi üzerine olay yerine ekipler güvenlik ekipleriyle birlikte Fikri Peker'e ait olana tarlada obruğun çevresini kordon altına aldı. Zabıta memuru Hasan Güngör, yaptığı açıklamada, delik açıldıktan sonra çevresinin önce bantla, ardından tel ile kapatıldığını söyledi. Güngör, obruk oluşumuyla ilgili AFAD'a da bilgi verildiğini anlatırken "Cuma günü, benzer bir obruk Vahap Obası'nda da oluştu. Bu iki düden birbirine yakın ve Taşdemirler sahası içerisinde yer alıyor. Obruk aynı hat boyunca devam ediyor." diye konuştu.