Konya polisi, uyuşturucu ve silah tacirlerine nefes aldırmadı!

Konya polisi, uyuşturucu ve silah tacirlerine nefes aldırmadı!
Konya'nın Beyşehir ilçesinde polis ekipleri uyuşturucu ve silah tacirlerine düzenledikleri baskında 3 kişiyi gözaltına alırken baskının gerçekleştiği evde koltuk arkalarına gizlenen uyuşturucu ve silahlara da el koydu.

Konya İl Emniyet Müdürlüğü tarafından başlatılan uyuşturucu ve silah kaçakçılığıyla ilgili soruşturma devam ediyor. Beyşehir İlçesi Efsat Mahallesi'nde bir apartman dairesinde uyuşturucu tacirlerinin kaldığı ve uyuşturucu madde bulundurduğu tespit edilmesi üzerine Suç Önleme ve Soruşturma Şube Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, belirlenen adrese bir operasyon düzenledi. Operasyonda 3 zanlı tutuklandı.

Konya polisi, uyuşturucu ve silah tacirlerine nefes aldırmadı!

Polis eve baskın düzenledi ve koltukların altına gizlenmiş beş tabanca ile birlikte 23 adet mermi, altı tabanca şarjörü ele geçirdi. Ekipler ayrıca, bir miktar eroin ile metamfetamin ve iki uyuşturucu teçhizatı buldu. Gözaltına alınan zanlılardan biri uyuşturucu ve uyarıcı madde imal etmek ve satmak ile Ateşli Silahlar Kanunu'nu ihlal etmekten, diğer ikisi ise uyuşturucu madde kullanmaktan ve bulundurmaktan gözaltına alındı.

Zanlılar hakkında işlem başlatıldığı ve soruşturmanın da sürdürüldüğü bildirildi.