Konya polisinden zehir tacirlerine peş peşe baskın!

Konya polisinden zehir tacirlerine peş peşe baskın!
Sokak satıcılarına yönelik Asrın Harekatı, Türkiye genelinde Emniyet ve Narkotik Kontrol Genel Müdürlüğü koordinasyonunda gerçekleştirildi. Konya Narkotik Timi'nin "Yüzyıl Harekatı" kapsamında 15 adreste 190 çalışanın katılımıyla düzenlediği eş zamanlı operasyonlarda satışa hazır ambalajlı uyuşturucu madde ele geçiriken 4 kişiyi de gözaltına aldı.

Konya İl Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu Suçları Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu kaçakçılarının ve sokak satıcılarının yakalanması için aralıksız çalışıyor.

Uyuşturucu ve Suçla Mücadele Şube Müdürlüğü koordinasyonunda Şemsi Tebrizi Mahallesinde sokak satıcıları ve 16 kişiye yönelik sabah saatlerinde eş zamanlı olarak 190 kişi ve 30 özel kuvvet timi, çevik kuvvet ve diğer birimlerin katıldığı operasyon gerçekleştirildi.

OPERASYON GÖRÜNTÜLERİ FİLM SAHNELERİ GİBİYDİ..

Konya polisinden zehir tacirlerine peş peşe baskın

Özel Polis ekipleriyle birlikte yürütülen operasyonda, kapıları koyun başıyla kırarak girilebilen evlerde arama yapıldı. Belirlenen adreste yapılan aramada, satılık 31 adet narkotik hap, 5'li pakette 23 gram sentetik kanabinoid, 2 adet ruhsatsız tabanca ile birlikte 1 adet ruhsatsız tüfek ve 1 adet uyuşturucu kaçakçılığında kullanılan hassas terazi ele geçirildi. Uyuşturucu ticareti yaptıkları şüphesiyle de 4 kişi yakalanarak gözaltına alındı.

Operasyonda yakalanan zanlılardan 3'ünün uyuşturucu kaçakçılığı suçlamasıyla, 1 kişinin ise kesinleşmiş hapis cezası medemiyle gözaltında oldukları öğrenildi.