Konya Şeker'den bir ilk: Enerjim+ ürünü büyük ilgi gördü!

Konya Şeker'den bir ilk: Enerjim+ ürünü büyük ilgi gördü!
Konya Şeker Yem Fabrikası'nın büyükbaş ve küçükbaş hayvanlarda verimliliğin artması amacıyla üretime aldığı Enerjim+ yeminin hayvan yetiştiricilerinin en çok tercih ettiği yemlerin başında geldiği bildirildi.

Konya Şeker Yem Fabrikası yetkilileri tarafından yapılan açıklamaya göre, fabrikada üretilen ve protein içeriği diğer ürünlere göre daha yüksek olan Enerjim+, inek ve koyunlarda et ve süt üretiminin verimliliğini artırmakla kalmıyor, aynı zamanda metabolik bozuklukların gelişmesini de önlüyor.

Bilindiği üzere; Konya Şeker Yem Fabrikası, 2009 yılında hayvancılık sektörüne hizmet vermek amacıyla üretime başlamış ve artan talebi karşılamak amacıyla kısa sürede üretim kapasitesini genişleterek faaliyetine devam etmiştir.

Konya Şeker Yem Fabrikası ayrıca, ülkedeki artan yem ihtiyacına hızla cevap vererek, sektöründe kalitesini kanıtlayarak, ülke ekonomisine olan desteklerini her geçen gün artırmaktadır. Konya Şeker Yem Fabrikası, tek fabrikada günlük 1.000 tonun üzerinde üretim ve satış hacmiyle yem sektöründe öncü olup, hayvancılık teknolojisinin gelişimine önemli katkı sağlamaya devam etmektedir. 

Konya Şeker'den bir ilk Enerjim+ ürünü büyük ilgi gördü!

Konya Şeker ürünleriyle dikkat çekmeye devam ediyor. Son ürünü Enerjim+ ile büyükbaş ve küçükbaş hayvanda verimliliği artırma konusunu hedef haline getiren Konya Şeker, hayvan yetiştiricilerinden büyük beğeni toplayan ürünüyle hedefine kısa sürede ulaştı.

Enerjim+, içerdiği tamponlayıcı maddeler sayesinde hayvanlarda metabolik bozuklukların önlenmesinin yanı sıra, fazla miktarda nişasta tüketen hayvanlarda meydana gelen ayak ve tırnak problemlerinin de önüne geçer. Enerjim+ küf ve çürümeye neden olmadığı için hayvan yetiştiricilerinin bir numaralı tercihi oluyor.