Konya'da 13 yıllık intikam: Kardeşini felç ettiği için öldürüldü!

Konya'da 13 yıllık intikam: Kardeşini felç ettiği için öldürüldü!
Konya'da araba tamircisi Mehmet Yıldız, iş yerinin önünde düşmanı Ramazan Demir tarafından vuruldu. Cinayetin nedeninin, Yıldız'ın 13 yıl önce Demir'in küçük kardeşini bıçaklayarak felç etmesi olduğu ortaya çıktı.

Olay Konya'nın Selçuklu ilçesine bağlı Fatih Mahallesi'nde faaliyet gösteren oto sanayi sitesinde meydana geldi. Dün saat 18.15 sularında meydana gelen olayda edinilen bilgilere göre; Ramazan Demir, Mehmet Yıldız'ın işten çıkmasını bekliyordu. Demir, ilk olarak işten çıkarken Mehmet Yıldız'ı karnından vurdu. Demir, yerde yatan Yıldız'ın yanına gelerek göğsünden 5 el daha ateş etti ve olay yerinden ayrıldı. Haber verilmesi üzerine sanayi sitesindeki adrese polis ve sağlık ekipleri yönlendirildi.

HAYATINI KAYBETTİ

Konya'da 13 yıllık intikam

Çevredeki dükkan sahipleri, ağır yaralanan Yıldız'a kalp masajı yaptı. Sağlık ekiplerinin gelmesiyle Yıldız ambulansa alındı. Mehmet Yıldız, ambulansla Konya Numune Hastanesi’ne kaldırılırken burada doktorların tüm çabalarına rağmne kurtarılamadığı ve hayatını kaybettiği öğrenildi. Polis ekipleri ise, Ramazan Demir'i yakalayarak tutukladı.

KAVGAYI AYIRIRKEN BIÇAKLADI

Ramazan Demir'in kardeşinin 2010'da bir kavgaya karıştığı ve kendisini ayırmak isteyen Mehmet Yıldız tarafından yaşanan arbedede bıçaklandığı, Yıldız'ın, Demir'in kardeşini felç ettiği bilgisine ulaşıldı. Mehmet Yıldız bu nedenle hapse atıldı. Bu olay iki ailenin düşman olduğunu ortaya çıkardı.

Mehmet Yıldız'ın naaşı öğle namazı sonrası Çandır Mezarlığı’na defnedilirken Ramazan Demir, emniyette süren işlemleri sonrası adliyeye sevk edildi. Ramazan Demir, daha sonra çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.