Konya'da 8 eğlence merkezi çalışanına bıçaklı saldırı!

Konya'da 8 eğlence merkezi çalışanına bıçaklı saldırı!
Konya'nın Selçuklu ilçesinde bir eğlence merkezi çalışanı ile iki kişinin arasında tartışma başladı. Çıkan tartışma kavgaya dönüşürken olayda 8 kişinin yaralandığı bilgisi paylaşıldı. Gelen bilgilerde yaralılarıdan birinin durumunun ağır olduğu belirtilirken kaçan iki şüphelinin kısa sürede yakalandığı aktarıldı.

Olay, sabah saatlerinde Konya'nın Selçuklu ilçesine bağlı Horozluhan Mahallesinde meydana geldi. Burada bulunan bir eğlence merkezinde meydana gelen olayda edinilen bilgilere göre, eğlence merkezi çalışanı ile iki kişi arasında ilk olarak bir tartışma başladı. Tartışma kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüştü. Olaya mekanda çalışanların büyük bir kısmı karıştı ve durum savaş alanına dönüştü.

1'inin durumu ağır 8 kişi yaralandı

Olayda iş yerindeki 8 çalışan bıçakla yaralanırken 2 saldırgan ise kaçtı. Yaralıların tamamı araçlarıyla yakındaki özel bir hastaneye nakledildi. Yaralılardan birinin sağlık durumunun ağır olduğu biliniyor.

Kaçan iki şüpheli, polis ekiplerinin çalışmasıyla öğle saatlerinde yakalandı. Polisin olaya ilişkin soruşturması devam ediyor.