Konya'da annelere ve kızlarına hafta sonu kamp etkinliği: Başvurular başladı!

Konya'da annelere ve kızlarına hafta sonu kamp etkinliği: Başvurular başladı!
Büyükşehir Belediyesi'nin bu yılki anne-kız kampının Konya'da yapılacağını açıkladı. Sınırlı sayıda katılımcı için başvurular ise bugün başladı. Haberimizde başvuru bağlantısını, giriş ücretini ve detayları bulabilirsiniz..

Konya Büyükşehir Belediyesi, kızların anneleriyle birlikte katılacağı anne-kız kampı düzenleyecek.

Konya Anne Kız Kampı 2023 ne zaman yapılacak?

Anne/Kız Kampı 15, 16 ve 17 Aralık günleri gerçekleştirilecektir. İki gecelik kamp yapan anne-kız çocukları için sınırlı sayıda katılımcıyla çeşitli aktiviteler hazırlandı.

"Konya Anne Kız Kampı Uygulaması 2023"

Konya'da annelere ve kızlarına hafta sonu kamp etkinliği

Beyşehir ve Taşkent gençlik eğitim kamplarında üç gün sürecek anne-kız kampına kayıt başvuruları 13 Aralık'ta (bugün) başladı. Kampa katılmak isteyen anne ve kızlarının Çarşamba günü saat 11.00'den itibaren https://basvuru.konya.bel.tr/annekiz/ linkini kullanarak kayıt yaptırmaları gerekmektedir. 

Anne-Kız Kampı için Konya Büyükşehir'e katılım ve kayıt şartları

Bu yılki anne-kız kampına kayıt koşulları ve katılım ücretleri şu şekilde açıklandı.

“Konya Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Daire Başkanlığı, Atabey Gençlik ve Eğitim Kampı, Beyşehir ve Taşkent tesislerindeki “Anne-Kız Kampı”na katılımcı sayısı sınırlıdır.

Kampa başvurabilmeniz için kızınızın en az 7 yaşında ve 14 yaşından küçük olması gerekmektedir. Kamp kayıt ücreti 500TL'dir. (500 Türk Lirası).

Tüm ulaşım, konaklama ve yemek masrafları Konya Büyükşehir Belediyesi'nce karşılanacaktır. Üç günlük kamp boyunca kahvaltı, öğle yemeği ve akşam yemeği dışında atıştırmalıklar da verilecektir. Ayrıca, kamp ateşi ikramları profesyonel ekip tarafından hazırlanıp servis edilmektedir.

Değerli anne ve kızlarını kamp alanına ulaştıracak otobüs, 15 Aralık Cuma saat 16.00'da Panorama Müzesi otoparkından hareket edecek. Kamptan çıkış ise 17 Aralık Pazar saat 14:00'tedir.

Konya Büyükşehir Belediyesi sıcak ve misafirperver bir ortam sağlamaya çalışıyor ancak misafirlerin dış hava koşullarını dikkate alarak mont, bere, yedek kıyafet, havlu gibi sıcak tutan giysiler getirmeleri gerekiyor. Kendi kişisel ekipmanınızı getirmeleri önemle rica ediliyor.

Her iki kampta da kamp süresince sağlık koğuşlarında profesyonel sağlık ekibi 24 saat hizmet veriyor. Konaklama, kamp binasının içindeki ranzalı odada olacaktır. Misafirler kamp alanına gelmeden önce temiz yastık, nevresim, çarşaf hazırlanacaktır.

Geride kalan aile bireyleri ile temasın sürdürülebilmesi amacıyla telefon ve elektronik cihazların şarj edilmesi için kampta uygun elektrik mevcuttur.