Konya'da asker uğurlamasında facia: Asker adayının yüzü yandı!

Konya'da asker uğurlamasında facia: Asker adayının yüzü yandı!
Askerin uğurlama töreninin gerçekleştiği Konya şehirlerarası istasyonda, asker adayının yüzüne arkadaşları tarafından şaka amaçlı sprey sıkıldı. Sıkılan sprey aniden alevalınca asker adayının saçları ve kaşları yandı.

Konya'da şehirlerarası otobüs terminalinde yapılan bir asker eğlencesi facia ile sonuçlandı. Geçtiğimiz günlerde tüfek, tabanca, havai fişeklerin askeri eğlence amaçlı kullanıldığı Beyşehir Caddesi savaş alanına dönüşmüştü.

Bu kez genç asker adayına yapılan şaka adeta ciddi yaralanmalara neden oldu. Gencin üzerine sıktıkları sprey alev aldı, saçları ve kaşları yandı.

Konya'da asker uğurlamasında facia

terminalde düzenlenen asker uğurlama eğlencesinde asker adayının arkadaşları şaka amaçlı saç spreyi sıkarken, havai fişeklerden çıkan alevler asker adayının saçlarını ateşe verdi. Çaresizlik içinde kaçan gencin yardımına bir kez daha arkadaşları yettişirken talihsiz gencin alev alev yanan saçları güçlkle söndürüldü. Asker adayı gencin saçlarının ve kaşlarının yandığı görülürken kazadan çok ciddi yaralanma almadan kurtulduğu öğrenildi.