Konya'da bayan kuaförleri hakkında flaş karar! 1 Mart'tan itibaren geçerli..

Konya'da bayan kuaförleri hakkında flaş karar! 1 Mart'tan itibaren geçerli..
Berberler ve Kuaförler Odası tarafından kuaförler arasında yapılan anket sonucunda Konya'da kuaförlerin normal tatil günleri değiştirildi. Yeni karar 1 Mart'tan itibaren geçerli olacak.

Konya Valiliği ile birlikte Konya Ticaret Odası'nın, Karatay Belediyesi'nin, Selçuklu Belediyesi'nin ve Meram Belediyesi'nin onayıyla kuaförlerin haftalık tatili Salı gününden Pazar gününe ertelendi.

Bu kararla birlikte artık kadın kuaför ve güzellik salonları her Pazar kapalı olacak. 1 Mart 2024'ten itibaren Pazar günleri mağaza açan işletmelere dava açılacak.

Konya'da bayan kuaförleri hakkında flaş karar

Konya Kuaförler Odası Başkanı Veli Baranok, "Kuaförler arasında yapılan anket sonucunda haftalık tatillerinin pazar günü olduğu sonucuna ulaştık. Konya Valiliği ile birlikte Konya Ticaret Odası'nın, Karatay Belediyesi'nin, Selçuklu Belediyesi'nin ve Meram Belediyesi'nin onayıyla Salı günleri tatil yapan bayan kuaförleri bundan sonra Pazar günleri izinli olacak. Bu öneri 1 Mart 2024'te yürürlüğe girecek ve 3 Mart Pazar günü kadın kuaförleri de kapalı kalacak" diye konuştu.