Konya'da cani koca dehşeti! Eşini öldürüp kayıplara karıştı..

Konya'da cani koca dehşeti! Eşini öldürüp kayıplara karıştı..
Konya'da Durmuş Ali E. isimli bir kişi, ayrı yaşadığı eşi ve üç çocuğunun annesi olan Zekiye E.'yi vurarak öldürürken, kayınvalidesi Ayşe Şi'yi yaraladı. Şahsın olayın ardından kayıplara karıştığı bildirildi.

Olay, sabah saat 08.00 sularında Sarayönü ilçesine bağlı Ladik Mahallesi'nde gerçekleşti. 3 çocuk annesi Zekiye E., bir süredir ayrı yaşadığı eşi Durmuş Ali E. tarafından öldürüldü.

Zekiye E., 3 çocuğunun babası Durmuş Ali E. ile yaşadığı anlaşmazlık nedeniyle evden ayrılarak kendi ailesinin yanına yerleşti. Durmuş Ali E. ise, bugün konuşmak için karısının evine geldi. Taraflar arasında bir anlaşmazlık ortaya çıktı ve çift tartışmaya başladı. Durmuş Ali E., yanında taşıdığı silahı çıkardı ve önce eşi Zekiye E.'yi daha sonra da kayınvalidesi Ayşe Ç.'yi vurdu. Anne ve kızı kanlar içerisinde yere yığılırken gözü dönüş koca, olayın hemen ardından evden kaçtı.

Konya'da cani koca dehşeti! Eşini öldürüp kayıplara karıştı..

Yapılan ihbarın ardından polis ve sağlık ekibi olayın yaşandığı adrese yönlendirildi. Zekiye E.'nin vurulma anında hayatını akybettiği belirlenirken ağır yaralanan Ayşe Ç., Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı.

Kadın cinayetine kurban giden Zekie E.'nin boşanma davası açmaya hazırlandığı belirtildi. Jandarma ve polis ekipleri Durmuş Ali E.'nin yakalanması yönünde geniş çaplı bir çalışma başlattı.