Konya’da çapa yapan gencin feci ölümü! Kol ve bacağını makineye kaptırdı..

Konya’da çapa yapan gencin feci ölümü! Kol ve bacağını makineye kaptırdı..
Konya'da tarla çapası yaparken sol kolunu ve bacağını makineye kaptırarak kaybeden 22 yaşındaki H.G., kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı olarak görev yapan Ali Özdemir, bu sezon bu tür vakalarda ciddi artış olduğunu anlattı. "Hastamız geldiğinde sol kolu ve sol bacağı tamamen kesilmişti. Sol koluna dikiş attık ama olmadı. Hastamız ertesi gün hayatını kaybetti." diyen Özdemir, çapa makinelerinin aslında çok tehlikeli olduğunu can kayıpları ile birlikte ciddi uzuv kayıplarının yaşandığını söyledi.

KOPAN BACAĞI HASTANEYE KOVANIN İÇİNDE GÖTÜRÜLDÜ

Konya’da çapa yapan gencin feci ölümü! Kol ve bacağını makineye kaptırdı

H.G. isimli bir geç, 6 Haziran'da Karatay ilçesindeki Hayıroğlu mahalesinde bulunan tarlalarında çapa yaparken, bir anda kolunu ve bacağını makineye kaptırdı. Kanlar içinde yere yığılan ve bir saat kadar sahada tek başına kalan H.G., yakınları tarafından bulunduktan sonra apar topar hastaneye kaldırıldı. Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılan 22 yaşındaki geni sol kolu dikilirken oturmayan kolun daha sonrasında geri alındığı öğrenildi.

Kovanın içinde hastaneye getirilen bacak ise yerine dikilemedi. Yoğun bakım ünitesine alınan H. G,’ün vücudu yaşadığı travmaya fazla dayanamadı ve ertesi gün hayatını kaybetti.