Konya'da hareket halindeki araca silahlı saldırı! Sürücü ağır yaralı..

Konya'da hareket halindeki araca silahlı saldırı! Sürücü ağır yaralı..
Konya'nın Karatay ilçesinde emanet olarak aldığı otomobille seyir halinde ilerleyen Eyüp Ediz'e silahla saldırı düzenlendi. Başka bir araçtan açılan ateş sonucu kurşunların hedefi olan Eyüp Ediz, ağır yaralandı.

Olay, akşam saatlerinde Konya'ya bağlı Karatay ilçesindeki Erenler Mahallesinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre; Eyüp Ediz, işyerinden aldığı 42 Y 0734 plakalı otomobilde seyir halindeyken, başka bir araçtan açılan ateş sonucu ağır yaralandı.

Yaralı sürücü arabasını yolda bıraktı ve yaralı bir şekilde boş kırsal bölgeye kaçtı. Kurşunlar yoldaki araçlara isabet ederken saldırganlar da ateş açmaya devam etti.

Konya'da hareket halindeki araca silahlı saldırı

Silah sesi duyan bir vatandaşın ihbarı üzerine bölgeye polis ve sağlık ekibi yönlendirildi. Kısa sürede adrese gelen sağlık ekibi, ilk müdahalenin ardından Eyüp Ediz'i ambulansa alarak Konya Şehir Hastanesi'ne kaldırırken hemen ameliyata alınan sürücünün hayati tehlikesinin olduğu bildirildi.

Polis olay yeri ve çevrede inceleme yaparak şüphelinin yakalanması için çalışma başlatırken silahlı saldırının borç sorunları nedeniyle düzenlendiği belirtildi. Polisin soruşturması sürüyor.