Konya'da havadan para kazanmak isteyenlere 5 farklı alanda iş imkanı!

Konya'da havadan para kazanmak isteyenlere 5 farklı alanda iş imkanı!
Konya'da basınçlı hava sistemleri üzerine faaliyet gösteren bir firma, beş farklı alanda çalışacak eleman almayı planlıyor. İş ilanları hakkında detaylı bilgiye haberimizden ulaşabilirsiniz..

Konya'da bulunan Ecerkom Basınçlı Hava Sistemleri firmasında Paintro markası altında çeşitli çalışanlar istihdam edilmektedir. Akıllı boya uygulama teknolojisiyle donatılan Paintro'nun gerçekleştirdiği işlemde marka, model ve kurulumdan bağımsız olarak %10-30 arası boya tasarrufu sağlandığı bildiriliyor.

"5 farklı alanda personel alımı"

Şirket bünyesinde beş farklı alanda çalışmak üzere kişilerin işe alınacağı ortaya çıktı. Paintro'dan yapılan açıklamaya göre şirket, şoför, kaynak ustası, gaz kaynakçısı, destek personeli ve doğalgaz ustalarını işe almayı planlıyor.

Konya'da havadan para kazanmak isteyenlere 5 farklı alanda iş imkanı!

ÇOK SAYIDA İŞ İMKANI

Şirkette çalışan çalışanların birçok sosyal haktan yararlanacağı açıkça öngörülüyor. Başlangıçta asgari ücretin üzerinde ücret ödeyeceklerini söyleyen şirket yetkilileri, sigorta, yemek, hizmet gibi temel hakların yanı sıra; Ayrıca çalışanlara devam ve performans ikramiyeleri, yakıt yardımları ve tatil ikramiyeleri gibi başka avantajlar da sunduklarını açıkladı.

Yayınlanan ilanda şoför olmak isteyenlerin firma bünyesindeki servis araçlarını kullanmaları gerektiği; Firmanın gün içerisinde şehir içi ulaşım işlerini yürütecek, bakımını üstlenecek, tercihen Antalya Çevre Yolunda ikamet eden, en az D1 ehliyet, SRC ve psikoteknik belgesine sahip personel arayışı olduğunu da belirtelim.