Konya'da iş dünyasıyla buluşan Bakan Işıkhan'dan Türkiye Yüzyılı vurgusu!

Konya'da iş dünyasıyla buluşan Bakan Işıkhan'dan Türkiye Yüzyılı vurgusu!
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Konya ziyaretinde iş dünyasıyla bir araya geldi ve burada yaptığı konuşmasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde bu yüzyılı çalışma, üretim ve emek yüzyılı haline getireceklerini söyledi.

Konya Sanayi Odası'nda gerçekleştirilen 'Türkiye Yüzyılı'nda Çalışma Hayatı' adlı programa katılan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, burada bir konuşma yaptı. Bakan Işıkhan, konuşmasında Konya'nın Türkiye genelinde büyük şehirlerinden biri olması dışında köklü tarihiyle ve aynı zamanda da dinamik ekonomik yapısıyla dikkat çektiğini söyledi.

Konya gibi şehirlerdeki iş dünyası ile düzenli iletişime önem verdiklerini vurgulayan Bakan Işıkhan, “Her zaman yanınızda olmaya çalışıyoruz. Çok şükür attığımız her adımı atarak bu sözümüzü tuttuk. Vatandaşlarımızın rızasıyla, milletimizin istişaresiyle gerçekleştirildi. Bunu yapmaya devam ediyoruz. İllerimizde yaptığımız genel çalışma ve faaliyetlerle ilgili sahadan geri bildirimler alıyor, gerçek ihtiyaç ve ihtiyaçları tespit ediyoruz” diye konuştu.

“Emek, üretim ve çalışma yüzyılı yaratacağız”

Işıkhan, her işadamını yaşadığı şehrin ve ilçesinin temsilcisi şeklinde gördüklerini belirterek konuşmasında şu ifadeleri kullandı:

Konya'da iş dünyasıyla buluşan Bakan Işıkhan'dan Türkiye Yüzyılı vurgusu

"Görüşleriniz, geri bildirimleriniz, istekleriniz bizim için çok önemli. İş dünyasıyla yaptığımız toplantıların ana hedefi de bu. Bakanlık olarak uygulayacağımız proje ve politikalarda bu geri bildirimlerin önemli rol oynadığını vurgulayarak ifade etmek istiyorum. Bugün de aynı hassasiyetle, başta profesyonel yaşam olmak üzere her alanda gelecek yüzyılı düşünüyoruz. Sahada herkese yakın, her sorunu tek tek çözüme ulaştıran yönetim anlayışıyla çalışıyoruz. İnşallah Sayın Cumhurbaşkanımız Sayın Erdoğan'ın liderliğinde sizlerin desteğiyle bu yüzyılı çalışma, üretim ve çalışma yüzyılı haline getireceğiz."

Yerel nüfus ne kadar güçlü bir durumda olursa kolektif eylemlerin de o kadar güçlü olacağına inandıklarını ve kalkınmanın yerel düzeyde başladığını anladıklarını belirten Bakan Işıkhan, “Çünkü kalkınmanın yerel düzeyde başladığını hepimiz çok iyi biliyoruz. Bu anlamda partimizin kamu hizmetlerine ilişkin vizyonu yerel yönetimlerin deneyimine dayanmaktadır. Konya ise her zaman tek il olmuştur. İrademizin, demokrasimizin, vatan ve millet mücadelemizde en sarsılmaz kalelerinden biridir. Bir daha Konya'da yaparsa bunu yapacak olan da AKP'dir. dedi.

Bakan Işıkhan, konuşmasının devamında Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay'ın bu güne kadar örnek bir belediyecilik hizmetini başarıyla hayata geçirdiğini kaydetti. İş dünyası temsilcileri, basına kapalı düzenlenen toplantıda taleplerini ve önerilerini Bakan Işıkhan'la paylaştı.