Konya'da kezzapla saldıran kara çarşaflı şahıs her yerde aranıyor!

Konya'da kezzapla saldıran kara çarşaflı şahıs her yerde aranıyor!
Konya'da bir ayakkabı mağazasının önünü süpüren 40 yaşındaki Selahattin Ö. isimli bir vatandaş, çarşaflı bir kişinin elindeki kezzabı kendisine atması sonucu yaralandı. Vücudunun birkaç yerinde yanıklar oluşan esnaf, hastaneye kaldırılırken kezzap kullanan failin aranmasına devam ediliyor.

Konya’nın Selçuklu ilçesine bağlı Musalla Bağları Mahallesinde akıl almaz bir olay yaşandı. Burada bir ayakkabıcı dükkanı sahibi olan Selahattin Ö. (40) isimli bir esnaf, mağazasının cephesini temizlerken bir anda saldırıya uğradı. Talihsiz adam kara çarşaf giyinmiş bir adamın kezzaplı saldırısına uğrarken canı yanan adam acı içinde kendini yere attı.

Olay, çevredeki güvenlik kameralarına yansırken, görüntülerde çevredekilerin olay karşısında şok içinde kaçtığı görüldü.

Konya'da kezzapla saldıran kara çarşaflı şahıs her yerde aranıyor

YÜZÜ VE VÜCUDUNDA YANIKLAR OLUŞTU

Yüzünde ve vücudunda parça parça yanıklar meydana gelen Selahattin Ö., ihbar üzerine bölgeye gelen sağlık ekipleri tarafından ambulansa alınarak Konya Şehir Hastanesi'ne götürüldü. Kezzap yüzünden vücudunun bazı yerleri yanan adam burada tedavi altına alınırken Polis ekibi kaçan saldırganı yakalayabilmek için bir çalışma başlattı.