Konya'da muhtarlar buluşması!

Konya'da muhtarlar buluşması!
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya gözetiminde yürütülen "Muhtarımızla Yeni Yüzyıla Adım Adım" projesinde açılış programı Konya'da yapıldı.

İçişleri Bakan Yardımcısı Münir Karaoğlu'nun Selçuklu Kongre Merkezi'nde katıldığı program, ilk olarak saygı duruşuyla başlarken İstiklal Marşı'nın çalınmasıyla devam etti.Programda Türkiye Muhtarları Federasyonu Genel Sekreter olarak görev yapan Osman Aydemir bir konuşma gerçekleştirdi.

Konya'da muhtarlar buluşması!

Osman Aydemir, liderlerin kamu yönetimi ile halk arasında köprü görevi gördüğünü belirterek, konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Muhtarlık Teşkilatı, toplumumuza insanların duygularını aktaran, onların teveccühünü alan, kamu hizmetlerini sunan ve aynı zamanda sivil anlamda faaliyet gösteren bir kuruluştur. Yükü taşıyan sizlersiniz. Bu kuruluşu taşıyın ve temsil edin. Öncelikle, Bu görevi başarıyla tamamladığınız için hepinizi tebrik etmek istiyorum. Muhtarlarımızın taleplerine baktığımızda artık bakanlıklarımızın dikey seviyesinde iş ve işlemlerin ne şekilde yürütüldüğü konusunda bilgi sahibi olduklarını görüyorum. Liderlerimiz hükümet ve idarenin çok etkili yardımcılarıdır. Vatandaşlarımızın duygularının ve ihtiyaçlarının farkındasınız. Sizler sivil anlamda yaşadığımız bölgede ve mahallede herkesin onayladığı insanlarsınız.”

Programa çok sayıda davetli ile birlilte mıuhtarlar da katılım gösterdi.