Konya'da sağlıklı yaşama büyük katkı: Tüm kayıtlı üyelere ücretsiz beslenme hizmeti!

Konya'da sağlıklı yaşama büyük katkı: Tüm kayıtlı üyelere ücretsiz beslenme hizmeti!
"Spor Konya" projesi kapsamında Konya şehrinin sağlıklı yaşama katkı sağlamaya devam ettiği bildirilirken Türkiye'nin en kapsamlı bireysel online spor eğitimleri için okula dönüş kayıtları başladığı duyuruldu.

Konya'nın Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, pandeminin başladığı günden bu yana Konya halkının sporu çok fazla etkin bir şekilde hayatlarına entegre etmesine yardımcı olan online spor eğitimlerinin halen Türkiye'ye örnek olduğunu ancak uygulamasının Konya ile sınırlı olduğunu belirterek, uygulamanın yalnızca Konya’yla sınırlı olmadığını ve yurt içi ve yurt dışından pekçok sporseverin ilgi gösterdiğini anlattı.

Konya'da sağlıklı yaşama büyük katkı Tüm kayıtlı üyelere ücretsiz beslenme hizmeti!

Online spor uygulamasının 8. dönem kayıtlarını açtığını kaydeden başkan Uğur İbrahim Altay, şunları söyledi:

“Çevrimiçi Spor; Klinik; Pilates, Mat Pilates, Hamile Pilatesi ve Zumba iştirakleriyle güz dönemini egzersiz yaparak geçirmek isteyen tüm üyelerini bekliyor. Sağlıklı yaşam ve spor yapmak isteyen herkesi 16 Eylül'e kadar kayıt yaptırmaları konunda onları davet ediyorum."

Konya'da sağlıklı yaşama büyük katkı Tüm kayıtlı üyelere ücretsiz beslenme hizmeti!

EĞİTİMİ TAMAMLAYIN

Online spor uygulamasındaki eğitimler, alanında uzman atletik antrenör, doğum pilates koçu, klinik pilates eğitmeni ve diyetisyen eşliğinde 3 ay süreli devam edecek. Çevrimiçi kişisel atletik antrenmanlara kaydolan tüm üyelere ücretsiz diyet hizmeti sunulmakta olup, ekipmanlı veya ekipmansız seçenekler de mevcuttur.