Konya'da skandal olay! 13 yaşındaki çocuğa nişan yaptılar..

Konya'da skandal olay! 13 yaşındaki çocuğa nişan yaptılar..
Konya'nın Beyşehir ilçesinde skandal bir olay yaşandı. 13 yaşındaki C.S. isimli bir çocuk kendisinden 15 yaş büyük olan A.G. ile nişanlandı. Ailenin nişan töreni de cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. İşte o skandal fotoğraflar...

13 yaşındaki kız, kendisinden tam 15 yaş büyük bir gençle nişanlandı ve o anlar ailenin cep telefonu kameralarıyla kaydedildi.

Edinilen bilgilere göre; skandal, Konya'nın Beyşehir ilçesine bağlı Karaali Mahallesi'nde yaşandı. 13 yaşında ortaokul öğrencisi olan C.S. isimli bir kız çocuğu ile 28 yaşında olan A.G.'nin nişan töreninin aile bireyleri arasında yapıldığı ve o anların cep telefonuyla kaydedildiği belirtildi.

KÜÇÜK KIZIN YÜZÜNE YANSIDI

Konya'da skandal olay! 13 yaşındaki çocuğa nişan yaptılar

Skandal görüntülerle, aile arasında yüzüklerin takıldığı görülürken nişana katılanlardan bahşiş toplandığı ve n,şana katılan herkesin güldüğü sırada da küçük gelinin yaşamış olduğu şaşkınlığın yer aldığı görüldü.

İsminin yayınlanmasını istemeyen bir komşu, görüntülere ulaşan muhabirle konuştu. Nişanın birkaç gün önce gerçekleştiğini ve ailenin yakın zamanda düğüne hazırlandığını söyledi. Şahıs ayrıca, pek çok kişinin düğünün yapılmasına karşı çıktığını ve ilgili yetkililerin derhal harekete geçmesini umduklarını ifade etti.