Konya’da toplamda 45 yıl hapis cezaları olan iki zanlı yakayı ele verdi!

Konya’da toplamda 45 yıl hapis cezaları olan iki zanlı yakayı ele verdi!
Konya'da polis ekibi, hırsızlık ve dolandırıcılıktan toplamda 45 yıl hapis cezasına çarptırılan iki şüpheliyi gözaltına aldı. Şüpheliler çıkarıldıkları mahkemenin ardından cezaevine gönderildiler.

Konya Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, “Resmi Belgede Sahtecilik" ve Çek İşlemine Karşılıksızdır İşleminin Yapılmasına Sebeb Olma" "Hükümlü ya da Tutuklunun Kaçması” suçlamalarından 21 yıl hapis cezasına çarptırılan şüpheli hakkında toplam 6 ayrı arama kaydı hakkında işlem başlattı. Başlatılan çalışmalar kapsamında bir şüphelinin izine ulaşıldı.

kip, soruşturma kapsamında belirlenen adrese operasyon düzenleyerek Ali Haydar A. isimli şahsı yakaladı ve gözaltına aldı.

54 SUÇ DOSYASI OLAN ŞAHIS YAKALANDI

Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Aranan Şahıslar Büro ekipleri ise, “Hırsızlık, Mala Zarar Verilmesi, Tehdit, Yaralama” suçlarının da aralarında bulunduğu 54 suçtan toplamda 24 yıl hapis cezasına çarptırılan Beytullah G. isimli şahsın saklandığını da tespit etti. Ekipler, Meram ilçesindeki adrese giderek şüpheliyi yakaladılar gözaltına aldılar.

Toplam 45 yıl hapis cezasına çarptırılan iki şüpheli, emniyetteki işlemleri sonrası adli makamlara çıkarldılar. Şahısların tutuklanarak cezaevine gönderildikleri bildirildi.