Konya'da trafik çilesini bitirecek Sedirler-Köprülü kavşağı açıldı! İlk geçiş TOGG'dan..

Konya'da trafik çilesini bitirecek Sedirler-Köprülü kavşağı açıldı! İlk geçiş TOGG'dan..
Konya Büyükşehir Belediyesi kentteki trafik sıkışıklığını hafifletmek için çalışmalarını sürdürüyor. Konya'nın en işlek yollarından biri olarak bilinen Adana Çevre Yolu'na Sedirler Köprülü Kavşağı eklendi. Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, TOGG ile kavşağın açılışını yaptı.

Etaplar halinde hayata geçirilen projeyle Konya'da trafik sıkışıklığının hafifletilmesi için inşaat çalışmaları sürüyor. İnşaatın yapıldığı alanlardan birisi de Adana Çevre Yolu Caddesi'dir. Sedirler Köprülü Kavşağı şehrin işlek caddelerine eklendi.

Belediye Başkanı Altay Togg ile kavşağı açtı!

Sedirler-Köprülü kavşağı açıldı

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, inşaatı son aşamaya gelen Adana Çevre Yolu'nun Sedirler-Köprulu kavşağının alt geçidinin açılışını yaptı. Köprülü kavşağın alt geçitindeki kısmını ilk kez resmi aracıyla ziyaret eden Başkan Altay, söz konusu çalışmayla ilgili yaptığı konuşmasında Adana Çevre Yolu Sedirler Köprülü Kavşağı'nın Konya'da trafiğin rahatlatılması açısından büyük önem taşıdığını söyledi.

İnşaatı devam eden 4 kavşakta çalışmaların aralıksız sürdüğünü aktaran Başkan Altay, bu kavşakta çalışmaların diğer kavşak çalışmalarından önde olduğunu belirterek, şöyle devam etti:

Sedirler-Köprülü kavşağı açıldı

“Artık burayı inşa etmenin son aşamasına geldik. Araçların önce geçiş yapmasına izin vererek etkili bir şekilde trafiğe açılıyoruz. Şehrimize hayırlı olsun. Katkılarından dolayı arkadaşlarıma teşekkür etmek istiyorum. Bariyerleriyle, asfaltıyla, ışıklandırmasıyla Konya'ya yakışan bir çalışma. Umarım iyi günlerde kullanılır. İnşallah yıl sonuna kadar tamamlayıp trafiği zirveye çıkaracağız ve şehrimize kazandıracağız. Ekibimiz bu konuda yoğun bir şekilde çalışmalara devam etmekte. Toplamda 1 milyar liralık yatırımla yaptığımız kavşakların, Konya'daki trafiğin rahatlamasına katkı sağlayacağını ümit ediyorum. Arkadaşlarımız çok çalıştı ve artık finali izlemeye çok yaklaştık. Yapımı devam eden diğer kavşaklarımıza da hayırlı olmasını diliyorum.”