Konya'daki 4 önemli kavşaktan biri trafiğe açıldı!

Konya'daki 4 önemli kavşaktan biri trafiğe açıldı!
Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Konya'daki Konya'daki 4 önemli kavşaktan biri olan İstanbul yolundaki Fırat Caddesi üzerinde bulunan Köprülü kavşağının alttan erişime açıldığını duyurdu.

Resmi TOGG aracıyla tünelin altından geçerek kavşağın tanıtımını yapan Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Konya'nın merkezinde trafik için uygun koşullar oluşturmak amacıyla hayata geçirdikleri 4 önemli kavşaktan birisi olan İstanbul Yolu'nun Fırat Caddesi Köprüsü kavşağının 1,5 milyar liraya mal olduğunu söyledi.

"TRAFİĞE AÇILDI”

Konya'daki 4 önemli kavşaktan biri trafiğe açıldı

Konya'ya bir sözü daha yerine getirme durumunun kendilerini çok mutlu ettiklerini söyleyen Başkan Altay, konuşmasında “Fırat Caddesi Köprülü kavşağımızın işletmesinin bir kısmı tamamlandı, trafiği alt taraftan yönlendirdik. Şimdi burayı trafiğe açtık. Yukarıdaki bölümleri en kısa sürede tamamlayarak tüm faaliyetlerimizi tamamlamayı umuyoruz. Bu şekilde Beyşehir Yolu'ndan itibaren rotayı tamamlayıp Afyon'a doğru gideceğiz" ifadelerini kullandı.

 “Kesintisiz bir akış sağlıyoruz”

Konya'daki 4 önemli kavşaktan biri trafiğe açıldı

1,5 milyar dolar maliyetle Konya'ya getirecekleri 4 kavşağın inşaatının hızla devam ettiğini hatırlatan Başkan Altay, konuşmasının devamında “Sedirler Köprülü kavşağından sonra Fırat Caddesi Köprüsü kavşağını da açıyoruz. Son trafik ışığımız Fırat Caddesi'ndeydi. Bunu ortadan kaldırarak bu yönde kesintisiz trafik akışını sağlayacağız. Konya'ya yakışır bir tünel daha hizmete açıldı. Konyamıza hayırlı olsun. İnşallah en kısa sürede yukarıdaki kısımları tamamlayıp devreye alacağız. Katkıda bulunan herkese teşekkür etmek istiyorum. Bunun şehrimize hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerine yer verdi.