Konya’daki en büyük spor tesisinde sona yaklaşıldı!

Konya’daki en büyük spor tesisinde sona yaklaşıldı!
Konya'nın en büyük kapalı tenis kortu inşaatı, geçen yıl ağustos ayında Karatay Belediyesi tarafından temel taşının atılmasından bu yana aralıksız sürüyor. Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, göreve geldiğinden bu yana ilçe vizyonuna uygun projeleri hayata geçirdiğini vurgularken "Önceliğimiz gençler, önceliğimiz gelecek diyerek spora, sporcuya ve gençlere yatırım yapıyoruz” diye konuştu.

Karatay Belediyesi, geniş bir hizmet yelpazesi sunmakta ve toplumun bütün kesimlerine hitap eden projeleri hayata geçirerek ilçenin geleceğe devam etmesini sağlıyor. İlçedeki spor tesislerinin sayısını artırarak vatandaşların spor yapmasına imkan tanıyarak daha iyi bir çevreye teşvik ediyor.

"Konya'nın en büyük kapalı tenis kortu inşaatında sona yaklaşıldı"

Konya’daki en büyük spor tesisinde sona yaklaşıldı

Bu koşullar altında inşaatı devam eden Karatay Belediyesi Kapalı Tenis Kortu'nun temeli geçen yıl ağustos ayında Ulubatlı Hasan Mahallesi’nde atıldı. 4 bin 915 m2 arsanın üzerinde 2 bin 916 m2 gibi bir alana kurulu aynı zamanda Konya'nın en büyük kapalı tenis kortu olarak tanımlanan tesiste üç tenis kortu dışında soyunma odaları, dinlenme odaları, kafeterya, teras ve otopark da bulunacak.

Konya’daki en büyük spor tesisinde sona yaklaşıldı

"Sporun gücüne inancımız tam"

Belediye Başkanı Hasan Kılca, ilçenin her yaştan vatandaşın modern bir ortamda spor yapma olanağına sahip olması ve özellikle gençleri sporla tanıştırmak için önemli yatırımlar yapmaya devam ettiğini vurguladı.