Konya'daki trafik kazası 4 kişilik aileyi hayattan kopardı!

Konya'daki trafik kazası 4 kişilik aileyi hayattan kopardı!
Konya'da dün meydana gelen kazada, otomobil ile kamyonun çarpışması sonrasında aynı aileden 4 kişinin yaşamını yitirdiği bildirilirken yaralı sürücünün ise Akören Devlet Hastanesine kaldırıldığı bilgisi paylaşıldı.

Kaza, Akören ve Yalıhüyük ilçe yolunda gerçekleşti. Edinilen bilgilerde Akören ilçesinden yola çıkan ve Yalıhüyük yönüne doğru seyir halinde ilerleyen E.Ç.'nin kullandığı 42 AY 176 plakasına sahip otomobil, bir süre sonra M.E.A.'nın idaresindeki kamyonla kafa kafaya çarpıştı.

Konya'daki trafik kazası aynı aileden 4 kişiyi hayattan kopardı

Kazanın ihbar edilmesi üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sev edildi. Kısa sürede bölgeye ulaşan sağlık ekipleri yaptıkları incelemenin ardından otomobilde sıkışan Hasan I. ile birlikte eşi Nur'un ve çocukları Gülbahar ve Fatma'nın kaza sırasında hayatlarını kaybettiklerini belirlediler. Ekipler, kazadan yaralı olarak kurtulan otomobil sürücüsü E.Ç.'nin ilk müdahalesini olay yerinde yaptıktan sonra yaralıyı ambulansa alarak Akören Devlet Hastanesine kaldırdılar.

Aynı aileden 4 kişinin yaşamını yitirdiği kaza yerinde incelemelerini tamamlayan ekipleri cansız bedenleri ambulanslara alarak otopsi yapılması için morga kaldırdılar. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.