Konya’lı çiftin evde başlattıkları kavga Antalya’da geçirdikleri trafik kazasıyla sona erdi!

Konya’lı çiftin evde başlattıkları kavga Antalya’da geçirdikleri trafik kazasıyla sona erdi!
Arabasıyla Konya'dan Antalya'ya giden çift, ailevi meselelerden tartışırken, kavgalarının Antalya'da geçirdikleri kazada son bulduğu öğrenildi.

Konya'da yaşayan bir çift, tartışmalı bir şekilde çıktıkları yolda kavga etmeye devam ettiler. Kavganın Antalya'da yaşadıkları bir trafik kazasıyla son bulduğu bildirilirken çiftin sağlık durumlarının iyi olduğu bilgisine ulaşıldı.

Edinilen bilgilere göre, kazadan sağ kurtulan ve güvenlik kameralarına yakalanan çiftle ilgili tartışmaya askeri polisin gelmesi son verdi. Kaza, bir kadının araba kullanırken kocasının elini ısırması ve adamın park frenini çekmesi sonucu meydana geldi.

G.S.I. adlı kadın ile ismi açıklanmayan kocası arasında ailevi nedenlerden dolayı bir tartışma başladı. Çift, tartışmaya devam ederken bir yakınlarının otomobiliyle Antalya'daki evlerine gitmek için yola koyuldular. Yolda tartışmayı sürdüren çiftin, Alanya-Manavgat'ta bulunan D-400 Karayolunun Tekandız mevkiinde kadının otomobilinin yoldan çıkmasıyla kaza yaptı. Görgü tanıkları, çarpışmayı yara almadan atlatan çiftin otomobilden indikten sonra kavga etmeye devam ettiğini söyledi.

Konya’lı çiftin evde başlattıkları kavga Antalya’da geçirdikleri trafik kazasıyla sona erdi

KADININ ÖFKESİ BİR TÜRLÜ GEÇMEDİ

Kocasının yanından uzaklaşmak isteyen kadın, yoldaki diğer araçlara aldırış etmeden karşıdan karşıya geçmeye çalıştı ve seyir halindeki araçlar için tehlike oluşturdu.

Çift arasındaki tartışmanın Tekandız'a geldiklerinde doruk noktasına ulaştığı, adamın kadının kaza yapabilme ihtimaliyle direksiyonu tutmak istediği, bunun üzerine eşinin elini ısırdığı, el frenini çekip uzaklaştığı biliniyor. Olay yerine trafik ekipleri ve

jandarma ekiplerinin gelmesiyle çift arasındaki tartışma sona erdiğinde çift kamerayla çeken vatandaşları tehdit ederek onların görüntü almalarını engellemeye çalıştılar.