Konyalı öğrencilere güzel haber! Kayıt olun, evinize ücretsiz teslim edilsin..

Konyalı öğrencilere güzel haber! Kayıt olun, evinize ücretsiz teslim edilsin..
Karatay Belediyesi, ilçede eğitim kalitesinin artırılması amacıyla ilçe genelinde çok sayıda eğitim, spor ve aynı zamanda sosyal tesis kurdu. Öğrencilerin eğitimine önemli katkı sağlayan bu yatırımlarla Karatay belediyesi, TÜBİTAK iş birliğiyle çocukları ve gençleri bilime, araştırmaya keşfetmeye duyarlı hale getirmek amacıyla 2020 yılında başlattığı önemli projeyi artırarak devam ediyor.

Karatay Belediyesi, ilçede bulunan okul ve derslik ihtiyaçlarını karşılayarak, mevcut eğitim kurumlarının koşullarını iyileştirerek ilçenin birçok yerinde spor ve sosyal tesisler sağlayarak eğitim kalitesinin artırılması yönünde önemli katkılarda bulunmakta. Karatay Belediyesi de binlerce Karataylı çocuk ile eğitim çağındaki gencin eğitimine ve gelişimine önem veriyor ve 2020 yılında başlattığı TÜBİTAK bilim dergisini öğrencilere ulaştırma projesine bu yılda devam ediyor.

"Başvurular 7 Kasım'a kadar "Yanıbaşımda Karatay" uygulaması üzerinden yapılacak"

Türkiye'nin Karatay şehrinin en kapsamlı belediye iletişim uygulaması olan "Yanıbaşımda Karatay" üzerinden Kasım Salıya kadar kayıt yaptıran binlerce anaokulu, ortaokul lise öğrencisine "TÜBİTAK Meraklı Minik Çocuk" ve "TÜBİTAK Bilim Çocuğu" hediye edilecek. Ayrıca, "TÜBİTAK Bilim ve Teknoloji" dergisi de her haneye ücretsiz gönderilecek.

"Çocuklara ve gençlere yaptığımız her yatırım yarınımızı şekillendirmemiz anlamına geliyor"

TÜBİTAK Bilim Dergisi Projesi'nde Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, eğitim çağında olan tüm çocuk ve gençlerin bilimsel açıdan eğitilmelerinin kendileri için önemli olduğunu vurguladı.