Konyalı öğrencilerin hesaplarına 2 bin TL nakdi destek ödemeleri yatırılmaya başlandı!

Konyalı öğrencilerin hesaplarına 2 bin TL nakdi destek ödemeleri yatırılmaya başlandı!
Konya'da Selçuklu Belediyesi'nin eğitim desteği kapsamında duyurduğu 4 bin TL'lik ödemenin ilk taksiti hesaplara yatırılmaya başlandı.

Konya'nın Selçuklu ilçesinde belediye yönetimi ilçe sınırları içerisindeki Selçuk Üniversitesi ile Konya Teknik Üniversitesi'nde eğitim alan öğrencilere yönelik 4 bin TL tutarında eğitim ve kırtasiye yardımı başlatmıştı. Her iki üniversitenin önlisans ya da lisans programlarında eğitim alan öğrencilere eğitim desteği ödemelerinin ilk taksidi olan 2 bin TL'nin hesaplara yatırılmaya başlandığı bildirildi.

Konyalı öğrencilerin hesaplarına 2 bin TL nakdi destek ödemeleri yatırılmaya başlandı

Söz konusu ödemeler her iki üniversitenin eğitim programlarına kayıtlı kayıtlı öğrenciler tarafından (güz dönemi için 2.000 TL + Bahar dönemi için 2.000 TL) eğitim ve kırtasiye ihtiyaçlarında kullanılacaktır.

Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, öğrencilere eğitim desteği adı altında başlatılan programla ilgili sosyal medya hesabı üzerinden şunları paylaştı: “Sevgili gençler, Beklediğiniz gün geldi. 4.000 TL tutarındaki ilk eğitim desteği ödemesini hesabınıza gönderdik. Selçuklu Belediyesi olarak 19.896 öğrenciye toplam 39.792.000 TL değerinde eğitim desteği sağladık. Söz verdiğimiz şekilde eğitim destek ödemeleri hesabınızda. Güle güle harcayın."