Konya’lı öksüz ve yetim çocuklara 2 bin 750 TL bayram yardımı!

Konya’lı öksüz ve yetim çocuklara 2 bin 750 TL bayram yardımı!
Konya Vakıflar Bölge Müdürlüğü'nün Aksaray ve Karaman'da yaşayan öksüz ve yetim çocuklar için bir çalışma başlattığı ve çocuklara 2 bin 750 lira değerinde giyim hediye çeki verdiği bildirildi. Bölge Müdürü Yılmaz Kılınç, konuyla ilgili konuşmasında "Bu mübarek ayda 100 yetimimizi sevindirebilmek büyük bir mutluluk." ifadelerini kullandı.

Konya Vakıflar Bölge Müdürlüğü tarafından başlatılan bayram dönemindeki destekler kapsamında Aksaray'da yaşayan öksüz ve yetim çocuklar için 2 bin 750 lira değerinde giyim hediye çeki verildi.

Konya’lı öksüz ve yetim çocuklara 2 bin 750 TL bayram yardımı

Bir düğün salonunda düzenlenen iftar programı sonrasında hediye kartı dağıtımını gerçekleştiren Vakıflar Bölge Müdürü Yılmaz Kılınç, konuyla ilgili yaptığı açıklamasında Ramazan ayının işbirliği, dayanışma ve anlayış ayı olduğunu ifade etti. Kutsal günlerin maneviyatına ve aynı zamanda da geleneklerine uygun olarak sorumluluklarını yerine getirmeye çalıştıklarını belirten Kılınç, şöyle konuştu:

“Bayramlarda yetimlerimizin yüzünü güldürmek, onlara biraz neşe katmak istiyoruz. Bu mübarek ayda Konya, Karaman ve Aksaray'da bulduğumuz 100 yetim ve yetime mutluluk getirmenin mutluluğunu paylaşabilmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Neyse ki teşkilatımız, teşkilatın kültür ve gelenekleri gereği, gerektiğinde iyilik ve takvayla yarışan kimliğe sahiptir. Bu yarış sürecinde tüm platformlarımızın ve insanlığın en güçlü savunucusu olmaya devam edecektir."