Konya'nın ünlü turizm firmasından seyahat tutkunlarına müjde!

Konya'nın ünlü turizm firmasından seyahat tutkunlarına müjde!
Özkaymak Turizm Kurulu kuruluşunun 64. yılında filosunu yeni araçlarla genişletti ve yeni şehirlerarası otobüsleri müşterilerinin hizmetine sundu.

Birçok sektörde faaliyetlerini sürdüren Özkaymak Holding, filosunu 2023 model yeni araçlarıyla taşımacılık sektöründe genişletti. Yeni filo hakkında bilgiler aktaran Özkaymak Holding Yönetim Kurulu'nun başkanı olan Erol Özkaymak, yoğun geçen bu bayramda yeni otobüslerin yolcularla buluşacağını belirtti.

2023 ve 2024 yıllarında filosuna 42 yeni araç eklemeyi planladıklarını kaydeden Errol Özkaymak, şöyle konuştu:

"64 yıldır müşteri memnuniyeti birinci önceliğimiz oldu. Araçlarımızı her yıl yenileyerek hem teknolojinin hem de teknolojinin peşinden gidiyoruz. Ayrıca, güvenliğiniz ve memnuniyetiniz bizim önceliğimiz olduğunu göstermeye çalışıyoruz. Şirket, bu yıl ve gelecek yıl Mercedes, Neoplan, MAN ve Setra gibi isim taşıyan toplamda 42 aracı daha müşteri hizmetlerine kazandırmayı planlıyor.

Konya'nın ünlü turizm firmasından seyahat tutkunlarına müjde

Kurucumuz ve değerli babamız rahmetli Rahim Özkaymak'tan bize miras kalan bu alanı daha da büyütmek için elimizden geleni yapmaktayız. Özkaymak Turizm'in Konya ve Antalya merkezli firmalardan birisi olup her zaman onur duymaktayız. Türkiye'nin çeşitli noktalarına yolcu taşıyoruz. Sektörün karşı karşıya olduğu pek çok zorluğun yaşandığı bu dönemde filomuzu yenilemek bizim için büyük bir onur, ancak her şeyden önce en önemli olan hizmet sevgimizdir. Yeni aldığım araç tüm yolculara hayırlı olsun. "