Konyaspor, Beşiktaş maçına hazır! Muhtemel 11'ler belli oldu

Konyaspor, Beşiktaş maçına hazır! Muhtemel 11'ler belli oldu
Süper Lig'in 26. haftasında Konyaspor, Beşiktaş'ı konuğu olarak İstanbul'a gitti. Maç bugün saat 20.00'de Beşiktaş Park'ta oynanacak. Maçta düdüğü İstanbul bölge hakemlerinden olan Tugay Kaan Numanoğlu çalacak.

Süper Lig’in 26. hafta maçlarında Konyaspor, Beşiktaş ile deplasmanda karşılaşacak. Ankaragücü galibiyetiyle morallelri yüksek olan yeşil-beyazlılar, Beşiktaş deplasmanından en az bir puanla dönerek yükselişini sürdürmeyi umuyor. Maç 19 Şubat Pazartesi saat 20.00'de başlayacak ve mücadele Beşiktaş Park'ta gerçekleştirilecek.

Maçın hakemi: Tugay Kaan Numanoğlu

Beşiktaş-Konyaspor karşılaşmasını İstanbul bölge hakemlerinden olan Tugay Kaan Numanoğlu'nun yöneteceği bildirildi. Numanoğlu'nun yardımcılıklarını ise Ceyhun Sesigüzel ile Deniz Caner Özaral yapacak. Burak Pakkan bu karşılaşmanın dördüncü hakemi olarak görev alacak.

Konyaspor, Beşiktaş maçına hazır! Muhtemel 11'ler belli oldu

Beşiktaş’ta 5 oyuncu, Konyaspor’da 2 oyuncu eksik!

Zorlu maç öncesi iki takımda da oyuncu eksikliği var. Beşiktaş, sakatlığı nedeniyle, defans oyuncusu Emrecan Uzunhan, ön liberoda Amir Hadziahmetovic, orta saha oyuncuları Tayfur Bingöl, Alex Oxlade-Chamberlain ile sol kanat oyuncusu Arda Kılıç'ı ilk 11 kadrsouna dahil etmedi.

Konyaspor’da da kart cezalısı Marlos Moreno’nun dışında maç eksikliği olan stoper oyuncu Adil Demirbağ’ın maçta ilk 11 de yer alması beklenmiyor.

BEŞİKTAŞ MUHTEMEL 11’İ

Beşiktaş, Portekiz Teknik Direktörü Fernando Santos'un yönetiminde 4-2-3-1 sistemiyle oynuyor. Aynı sistem ve dizilişi Konyaspor karşısında da kullanmaları bekleniyor. Siyah Beyazlılarda kalede Mert Günok, savunma dörtlüsünde Onur Bulut, Necip Uysal, Joe Worrall ile Bakhtiyor Zaynutdinov'un, ikili ön liberoda Daniel Amartey ile Gedson Fernandes'in, üçlü orta alanda Ernest Muçi, Jackson Muleka ile Cenk Tosun'un, tekli forvet hattında da Semih Kılıçsoy’un yer alması bekleniyor.

Konyaspor, Beşiktaş maçına hazır! Muhtemel 11'ler belli oldu

KONYASPOR MUHTEMEL 11'İ

Tecrübeli çalıştırıcı Fahrudin Ömerovic liderliğindeki Konyaspor'un 4-2-3-1 dizilişiyle oynayacak ve aynı sistemi Beşiktaş karşısında da kullanması bekleniyor. Yeşil beyazlılarda kalede Jakub Slowik, savunma dörlüsünde Ahmet Oğuz, Uğurcan Yazğılı, Filip Damjanovic il Guilherme Sitya, ikli ön liberoda Soner Dikmen ile Steven Nzonzi, üçlü orta sahada Louka Prip, Alexandru Cicaldau ile Valon Ethemi , forvette de Sokol Cikalleshi’nin yer alması bekleniyor.