Konyaspor, Bouly Junior Sambou'yu resmen renklerine bağladı!

Konyaspor, Bouly Junior Sambou'yu resmen renklerine bağladı!
Konyaspor yönetimi, Bouly Junior Sambou ile 2,5 yıllığına bir sözleşme imzaladığını duyurdu.

MEDAŞ Konya Büyükşehir Stadyumu'ndaki basın toplantı salonunda gerçekleştirilen imza törenine Futbol Direktörü Erkut Çağlar Çelik katıldı. Fas takımı Wydad AC'de forma giyen Senegalli forvet oyuncu Bouly Junior Sambou, 2023-2024 sezonunda takımda 23 resmi maça çıktı. Sambou, yeşil-beyazlı takımda 25 numarayı giyecek.

Kulüpten yapılan açıklamada, "Bouli Junior Sambou'ya hoş geldiniz diyor ve kendisine yeşil-beyazlı formayı giyerek başarılar diliyoruz" denildi.

Bouly Junior Sambou kimdir?

Konyaspor, Bouly Junior Sambou'yu resmen renklerine bağladı

1 Aralık 1998'de Senegal'in Bignona kentinde doğan Bouly Junior Sambou, kendi ülkesinin E.J. Fatick takımında futbol oynamaya başladı ve burada 11 gol ve 5 asistle dikkat çekti. Bir sonraki sezon memleketinden tekrar Tungues takımına transferi gerçekleştirilen Senegalli oyuncu, Jaraaf’ta forma giyerken 13 maçta 7 gol, 3 asist yaptı. İlk yılında 15 maçta 8 gol ve 3 asist, ikinci yılında ise 14 maçta 9 gol atan Sambou, gösterdiği performansının ardından Jaraaf'ta profesyonelliğe adım attı.

Sambou, 2022/23 sezonu için Fas takımı Wydad Casablanca'ya transfer oldu. Senegalli oyuncu son iki sezondur Casablanca'da forma giyiyordu. 65 maçta forma giydi ve takıma 25 gol attı.