Konyaspor, İstanbul'a demir atıyor!

Konyaspor, İstanbul'a demir atıyor!
Konyaspor'un yeni yıla hızlı başlayacağı görüldü. Anadolu Kartalları Ocak ayında yoğun bir programa sahip olacak ve lig maçları bir hafta ertelenecek. Bu nedenle Yeşil-Beyazlılar, 7-14 Ocak tarihleri ​​arasında 3 karşılaşmayı da İstanbul'da oynayacak.

Konyaspor, Ocak ayında yoğun bir programa sahip olacak. Yeşil Beyazlılar'ın en büyük mücadelesi deplasman maçları. 17. Hafta maçları 19 Aralık'ta başlayacak ve ardından 10 Ocak haftasında 16. Hafta programı gerçekleştirilecek. Fenerbahçe ile deplasmanda oynayacağı maçın ertelenmesinin ardından Konyaspor, yeni yılın ilk maçını İstanbul'da oynayacak.

Anadolu Kartalları 7 Ocak'ta Galatasaray'la deplasmanda karşılaşacak. Ziraat Kupası son 32 turunda 9-11 Ocak'ta oynanması planlanan Konyaspor'un Göztepe ile yapacağı kupa maçı ertelendi. Oyunlar Ocak ayının 16, 17 ve 18'inde yapılacak.

Konyaspor, İstanbul'a demir atıyor

Arena'da oynanacak maç sonrasında 10 Ocak haftasında Konyaspor, Kadıköy'de Fenerbahce ile karşılaşacak.

"Yeşil-Beyazlıların İstanbul'dan ayrılmaya niyeti yok"

Anadolu Kartalları'nın İstanbul'daki programı Galatasaray-Fenerbahçe deplasman maçlarının ardından devam edecek ve 14 Ocak'ta İstanbul Spor'u konuk edecek. Dolayısıyla Yeşil Beyazlılar'ın 3 karşılaşması da 7-14 Ocak tarihleri ​​arasında İstanbul'da oynanacak. Anadolu Kartalları, 2024'ün ilk ayında altı lig, bir kupa maçı oynayacak.