Konyaspor, Kasımpaşa mesaisi için start verdi!

Konyaspor, Kasımpaşa mesaisi için start verdi!
Yurtiçinde liglere ara verildiği dönemde 3 gün izin alan Tümosan Konyaspor, Kasımpaşa ile oynayacağı maçın hazırlıklarına bugün başlıyor.

Süper Lig'de son sekiz maçında galibiyet alamayan Tümosan Konyaspor, son olarak Trabzonspor yenilgisinin ardından 3 gün ara vermek zorunda kaldı. Yeşil Beyazlılar, 13. haftada Kasımpaşa ile oynayacağı maçın hazırlıklarına bugün saat 18.30'u gösterdiğinde Kayacık Tesislerinde toplanacak.

Konyaspor, Kasımpaşa mesaisi için start verdi!

Yeşil beyazlıların teknik hocası Hakan Keleş, Trabzonspor karşısında alınan yenilginin ardından büyük üzüntü duyduğunu belirterek, milli devre arasında takımla daha çok çalışacağını söyledi. Keleş, "Oyuncuların bu kadar kısa süre içinde bu kadar güçlü tepki vermesi gelecek açısından iyi oldu. Önümüzde milli ara bulunuyor. Bu dönemde Kasımpaşa'yla karşılaşmak için en iyi şekilde hazırlanıp antrenman yapacağız" diye konuştu.

Guilherme ve Gökhan geri dönecek..

Konyaspor'da sakatlıklarısüren Guilherme Sitya ile Gökhan Töre’nin milli ara arasında sakatlıklarının iyileşmesi ve takımla antrenmana çıkması bekleniyor. Uzun süredir sakatlığı bulunan Muhamed Demir'in aralık ayının ilk haftasında takımla idmanlara başlaması bekleniyor.