Konyaspor, Kayserispor ile yılın son galibiyeti için sahaya çıkıyor!

Konyaspor, Kayserispor ile yılın son galibiyeti için sahaya çıkıyor!
Trendyol Süper Lig'in 18. hafta maçlarında Konyaspor, Kayserispor'u sahasında ağırlayacak. Haberimizin detayında maçla ilgili son gelen bilgiler, eksik ve cezalı oyuncular, turnuvanın güncel durumu vb. ile ilgili en son bilgileri görebilirsiniz.

Trendyol Süper Lig'inin 18.haftasında Konyaspor, Kayserispor'u sahasında ağırlayacak. Samsunspor ile berabere kaldıktan sonra yükselişe geçen Anadolu Kartalları, bu hafta sonu sahadan galibiyetle çıkmanın peşinde olacak.

Yılın son maçı için taraftarlarını stada davet eden yeşil beyazlı ekip, teknik direktör Hakan Keleş yönetiminde mutlak galibiyete odaklandı. Maç 24 Aralık Pazar günü saat 13.30'da başlayacak.

Konyaspor, Kayserispor ile yılın son galibiyeti için sahaya çıkıyor

REKABETTE ÖNE ÇIKANLAR

Anadolu Kartalı'nın, Konyaspor-Kayserispor rekabetindeki üstünlüğü dikkat çekerken ligin 31. karşılaşması öncesi Konyaspor'un 13 defa dahadan 3 puanla ayrıldığı bilgisiyle karşılaşılıyor.  Rakip sarı-kırmızılı takımlar 7 karşılaşmayı kazanırken, iki takım 10 karşılaşmada puanları paylaştı. Rakibin kalesine Konyaspor 40 gol atarken, Kayserispor ise 29 golle karşılık verdi. Konyaspor ise son birkaç maçta Kayserispor karşısında büyük bir avantaja sahipti. Anadolu Kartalları, rakiplerine karşı oynadığı son 11 karşılaşmanın 1'inde mağlup oldu.

EKSİK VE CEZALI FUTBOLCULAR

Anadolu Kartalı'nda iki oyuncu eksik. Konyaspor maça, sakatlıkları bulunan Muhamet Demir ile Gökhan Töre olmadan çıkacak. Her iki oyuncunun da Ocak ayında geri dönmesi planlanıyor. Cezalı oyuncusu bulunmayan Konyaspor, maça sınırlı kartlarla Calvo ile Soner Dikmen ile başlayacak. Kayserispor'da konuk oyuncu Carol, Uzodinma ve Juanvier'in sakatlıkları bulunuyor. Hiçbir oyuncuya yasak uygulanmadı.

Konyaspor, Kayserispor ile yılın son galibiyeti için sahaya çıkıyor

MAÇI BAHATTİN ŞİMŞEK YÖNETECEK

Konyaspor-Kayserispor karşılaşmasını Bahattin Şimşek yönetecek. Anadolu Kartalları, Şimşek'in teknik direktörlüğünde yedinci maçına çıkacak. Yeşil beyazlılar, kalan 6 karşılaşmada bir galibiyet, iki beraberlik ve üç mağlubiyetle sahadan ayrılırken Kayserispor ise Bahattin Şimşek'le 8. maçına çıkacak. Sarı-Kırmızılılar son 7 karşılaşmada 5 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 yenilgi yaşadı. 

Konyaspor, Kayserispor ile yılın son galibiyeti için sahaya çıkıyor