Konyaspor, kritik 24 saate girdi! Taraftar endişeli..

Konyaspor, kritik 24 saate girdi! Taraftar endişeli..
Konyaspor'da kritik bir 24 saat başladı. eşil Beyazlı Kulüp yarın yeni başkanını seçecek ancak ortada bir aday ya da liste yok. Taraftar ise oldukça endişeli...

Süper Lig'de mücadele eden Konyaspor, 20 Kasım günü saat 14.00'ten itibaren olağanüstü genel kurul toplantısı yapacak. Başkanlık seçiminin yanı sıra Kongre'nin en önemli konusu girişimcilik konusu olacak. Genel kurul gündeminde ayrıca futbol departmanının bünyesine katılması ve kulüpten şirkete devredilmesi konusunda yönetim kuruluna yetki verilmesi konusunun görüşülmesi de yer alıyor.

Özgökşen'in dönemi sona yaklaşıyor..

Fatih Özgökçen başkanlığındaki Konyaspor yönetimi, 5 Kasım'da Fatih Karagümlük ile oynanan maçın ardından istifa kararı aldı. Son iki haftadır yönetime aday olan olmadı.

Konyaspor, kritik 24 saate girdi! Taraftar endişeli

Geçtiğimiz hafta Konyaspor Yüksek Kurulu'ndan bir heyet, Başkent Bölge Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay ile Vali Vahdetin Özkan ile görüştü. Kulübe başkan adayı olarak ön saflarda yer alan Ahmet Şan, "Başkan adayı olarak kamuoyunda ismimin anılmasından mutluyum ancak kamuoyuna bu yetkiye sahip olmadığımı söylemek istiyorum." dedi.

Perşembe günü, şu anda mevut yönetimde görev yapan işadamı Adem Bulut'un aday olduğu ve futbol şefi Ömer Korkmaz ile birlikte aday listesi hazırladığı öne sürüldü. İki ismin Uğur İbrahim Altay ile görüşme yaptığı iddia edilirken Cuma günü beklenen resmi bir açıklama yapılmadığı belirtildi.

Konyaspor'un yönetim krizi ilk seferde aşılamazsa mevcut krizin daha da derinleşmesi kaçınılmazdır. Yeşil beyazlı takım için yaşanan belirsizlik taraftarları da oldukça endişelendiriyor. Milli ara, daha önce Trabzon'a yenildikten sonra küme düşmenin eşiğine gelen Konyaspor için bir toparlanma dönemi olarak görüldü.