Konyaspor, 'Olağanüstü Genel Kurul' kararıyla yeni döneme hazırlanıyor!

Konyaspor, 'Olağanüstü Genel Kurul' kararıyla yeni döneme hazırlanıyor!
Tümosan Konyaspor yönetimi, 20 Kasım günü genel kurul toplantısına hazırlanıyor. İşte yeşil-beyazlı ekipten kurul toplantısı öncesinde ilk gelişmeler.

Fatih Karagümrük ile iç sahada aldığı beraberliğin ardından baskıya dayanamayan Konyaspor yönetimi, olağanüstü genel kurul yapma kararı aldı. Yeşil-Beyazlı kulüp 20 Kasım Pazartesi olağanüstü genel kurul toplantısı yapacak. Çoğunluğun sağlanamaması durumunda genel kurul 27 Kasım'da ikinci kez yapılacak ancak bu kez çoğunluk aranmayacak.

Haziran 2021'den bu güne kadar Konyaspor'da başkanlık görevini yürüten Fatih Özgökçen istifa edecek. Anadolu Kartalı'nda eski Konyaspor başkanı Ahmet Şan ile Hilmi Kulluk öne çıkıyor. Ahmet Şan yaptığı açıklamada, uygun şartların oluşması halinde göreve gelmek istediğini ancak Hilmi Kulluk bunun şu an için mümkün olmadığını söyledi.

Konyaspor yeni döneme hazırlanıyor! Genel kurul öncesi ilk gelişmeler..

İlk gelen bilgiler arasında daha önce Konyaspor'da teknik direktörlük yapan Ekrem Coşkun'un bu konuda çalışmalara başladığı da yer alıyor. Ağustos 2023'te yapılan olağanüstü genel kurul toplantısında karar alındı ​​ve yönetim ekibinin büyük bir kısmı yenilendi.

 Fatih Özgökçen'in Yeşil-Beyazlılar'dan ayrılmasının ardından başkanlığa mevcut yönetimden bir ismin seçilmesi ihtimali var ancak mevcut yöneticiler bu noktada umutlu.

Mali açıdan zor durumda olan Konyaspor, şehir teşkilatlarından ve sanayiden önemli destek bekliyor. Mevcut yönetimden adayların da mevcut destekleri olması halinde listeye dahil edileceği bilgisi de mevcut.