Konyaspor, Pozuelo ve Marlos'un transferi için masaya oturdu!

Konyaspor, Pozuelo ve Marlos'un transferi için masaya oturdu!
Konyaspor'da transfer çalışmaları erken başlatıldı. Sezonun tamamlanmasının ardından ağırlıklı olarak iç transferlere geçiş yapan Anadolu Kartalı, geçtiğimiz sezon sonuna kadar takımla iyi ilişkiler sürdüren takımın yıldızlarından Alejandro Pozuelo ve diğer başarılı oyuncularından Marlos Moreno ile aynı masaya oturdu. Oyuncularla görüşmelerin sürdüğü söylendi.

Konyaspor transferde kolları sıvadı. Teknik direktör Aleksandar Stanojeviç'in uluslararası transferlerle ilgili raporunu bekleyen Yeşil Beyazlılar, iki futbolcuyla iç transfer görüşmelerine başladı.

Pozuelo ve Marlos ile masaya oturdu

Konyaspor, Pozuelo ve Marlos'un transferi

Teknik direktör Aleksandar Stanojevic ile gerçekleştirilen ilk görüşme sonrasında Konyasporlu yönetim bir iç transfere öncelik verdi. Devre arasında yarı sezonluk anlaşmaya imza atan orta saha oyuncularından Alejandro Pozuelo ve sahanın kanat oyuncusu Marlos Moreno ile görüşmeler yapmak için masaya oturdu.

Konyaspor, Pozuelo ve Marlos'un transferi

Dış transferde Stanojevic bekleniyor

Anadolu Kartalı, teknik direktör Alexander Stanojevich'in yurt dışı transferini bekliyordu. Sezon tamamlanır tamamlanmaz tatile giden Sırp teknik direktörün önümüzdeki günlerde yönetimle görüşmek üzere şehre döneceği öğrenildi. Bir sonraki toplantıda Konyaspor'un yurt dışı transfer politikasına karar verileceği açıklandı.