Konyaspor, Stanojevic'in ardından önceliği yerli hocalara verdi!

Konyaspor, Stanojevic'in ardından önceliği yerli hocalara verdi!
Yeşil-beyazlı ekip, Stanojeviç'in ardından teknik direktör arayışına başladı. Anadolu Kartalı'nda Sergen Yalçın ile birlikte Aykut Kocaman ve Hakan Keleş'in isimlerinin geçtiği konuşuluyor. Yönetim geçtiğimiz gün bir toplantı yaptı. Hafta içinde teknik direkti için bir isim netleşebileceği öğrenildi.

Konyaspor teknik direktörü Aleksandar Stanojeviç ile yollarını ayırdı ve yerine geçecek adaylar için değerlendirmeler başladı. Yönetimin ilk hedefi ise yerli antrenörler. 19 yıl aradan sonra ilk kez Susic'in yerine yabancı bir teknik adam atandı, ancak alınan kötü sonuçlar nedeniyle yerli antrenörlerle de görüşüldü. Taraftarlar Aykut Kocaman ismi konusunda hemfikirdi ancak Sergen Yalçın'ın durumu da soruldu.

"Çok fazla teklif aldım"

Konyaspor, Stanojevic'in ardından önceliği yerli hocalara verdi

Sergen Yalçın, Beşiktaş'la şampiyonluk yaşadıktan hemen sonra takımdan ayrıldı ve hiçbir takımda teknik direktörlük yapmadı. İlk temas sonuç vermedi. Bir dönem Konyaspor'un teknik direktörlüğünü de yapan Yalçın, geçtiğimiz hafta katıldığı bir yayında, "Biz gittikten sonra birçok takım teklif yaptı ama biz gitmedik" demişti. Gereksinimleri hakkında ise "Kafa kafaya yarışan, hedefleri olan bir takıma katılmak istiyorum" dedi.

ADI GEÇEN HOCALAR

Sergen Yalçın'ın Konyaspor'a katılma şartlarının katı olduğu, diğer adayların da değerlendirileceği ortaya çıktı. Konyaspor'un efsanelerinden Aykut Kocaman, uzun süredir herhangi bir takımı çalıştırmıyor. Kocaman, geçtiğimiz günlerde Süper Lig ekiplerinden Samsunpor'dan teklif almıştı ancak "Takımı çalıştırmak gibi bir niyetim yok" diyerek teklifi geri çevirdi. Konyaspor'un teknik direktörü olarak Hakan Keleş'in ismi de anılırken Selçuk İnan iddiaları ulusal gazetelerde de yer aldı.