Konyaspor yeni başkanını seçmek için geri sayıma başladı!

Konyaspor yeni başkanını seçmek için geri sayıma başladı!
Konyaspor'da başkan seçimi için geri sayım başlatıldı. Konyaspor Kulübü'nün yeni başkanı 27 Kasım günü yapılacak olağanüstü genel kurul toplantısında açıklanacak. Seçime mevcut yönetimin içinde bulunan Ömer Korkmaz ile işadamı Bekir Akdemir katılacak.

Konyaspor'un ilk oturumunda çoğunluk sağlanamadığı için ertelenen olağanüstü genel kurul toplantısının ikinci oturumunun 27 Kasım Pazartesi yapılmasına karar verildi. Kurul, saat 14.00'te toplanacak.

Hafta içi, iş adamı Bekir Akdemir bir liste yayınlayarak Konyaspor'a başkanlık başvurusunda bulundu. Cumartesi günü mevcut yönetimin futbol sorumlusu Ömer Korkmaz ise adaylığını resmen açıkladı. Korkmaz, yaptığı açıklamada sorunun sona ereceğini vurgularken "Konyaspor'u hep birlikte ayağa kaldıracağız. Şimdiki süreçte el veren herkes bizim için çok değerlidir." ifadelerini kullandı.

Konyaspor yeni başkanını seçmek için geri sayıma başladı

"Liste yarın açıklanacak"

Ömer Korkmaz, yoluna eski yönetimden olan Adem Bulut ve Mehmet Eryılmaz'ın yanı sıra Kazım Küçükçöğen, Yunus Derebağ, Yusuf Küçükbakırcı ile devam edeceğini bildirdi.

Yarınki parlamentoda çoğunluğa ihtiyaç duyulmayacak. Son dakika sürprizi olmazsa Ömer Korkmaz, Konyaspor'un yeni başkanı olarak koltuğa oturacak.