Konyaspor'a Senegalli forvet: Oliveira'nın yerine Ndao geldi

Konyaspor'a Senegalli forvet: Oliveira'nın yerine Ndao geldi
Konyaspor ön cephesini Ndao ile güçlendiriyor. Ömer Korkmaz dün İstanbul'u ziyaret ederek Senegalli futbolcuyla el sıkıştı. İlk kez Galatasaray karşısında İstanbul Spor formasını giyen Ndao, bu sabah Konya'ya gelerek kalıcı sözleşmeye imzasını attı.

Konyaspor'da Nelson Oliveira ayrıldı ve onun yerine Alassane Ndao katıldı. Başkan Ömer Korkmaz, devir teslim toplantısı için dün İstanbul'a geldi. İstanbul Spor'la sözleşme imzalayan Korkmaz, Galatasaray karşılaşmasının ardından ilk kez Ndao'yla poz verdi.

Dün gece Galatasaray karşısında ilk kez İstanbul Spor forması giyen Senegalli futbolcu, sabah saatlerinde Başkan Korkmaz'la birlikte Konya'ya geldi.

Bonservis Bedeli 150.000 Euro

Oliveira'nın yerine Ndao geldi

Senegalli futbolcu, sağlık muayenesinin ardından kendisini 2,5 yıllığına yeşil-beyazlılara bağlayan sözleşmeye imzasını attı.

Konyaspor'un başkan yardımcılığı görevini yürüten Halil İbrahim İncer, Konya Büyükşehir Stadyumu basın konferans salonunda düzenlenen imza törenine katıldı. Ndao, yeşil beyazlı takımda 18 numarayı giyecek.

Konyaspor daha öncesinde Emmanuel Boateng, Jakup Slowik'in yanı sıra Filip Damjanovic ve Valon Ethemi'yi kadrosuna katmıştı. Diğer taraftan; Calvo, Bernardoni ile Oliveira da takımdan ayrıldı.

Yeni transfer haberi Konyaspor'un sosyal medya hesaplarından duyuruldu.