Konyaspor’da kadro değişiyor! Transfer döneminde takviye bölgeleri belli oldu

Konyaspor’da kadro değişiyor! Transfer döneminde takviye bölgeleri belli oldu
Konyaspor camiasının tüm gözleri 11 Ocak'ta başlayacak olan ikinci transfer dönemine çevrilirken, takviye yapılacak bölgelerinde belli olduğu öğrenildi.

Yeşil Beyazlıların 2023/24 sezonundaki performansı beklentilerin çok altında kaldı. Konyaspor yönetimi, transfer edilecek yeni isimlerle takımı güçlendirmek istiyor. Peki Konyaspor'un hangi alanları güçlendirilecek? İşte yanıtı..

Konyaspor camiasının dikkatleri 11 Ocak 2024'te başlayacak olan ikinci sezona odaklanmış durumda. Yeşil Beyazlılar, 2023/24 sezonuna iyi bir başlangıç ​​yapamadı ve beklenen performansın oldukça gerisinde kaldı ancak burada doğru bir transferle asıl kimliğine kavuşup üst sıralara çıkmayı umuyor.

"İlk hedef orta saha"

Konyaspor ilk takviyelerini devre arası transfer döneminde orta sahada yapmayı planlıyor. Yeşil Beyazlılar, Steven N'Zonzi ile yollarını ayırmayı düşünüyor ve Fransız oyuncunun yerine ise daha dinamik orta saha oyuncusu getirmeyi umuyor.

Konyaspor’da kadro değişiyor! Transfer döneminde takviye bölgeleri belli oldu

"İkinci hedef kanat poziyonu"

Anadolu Kartalı'nın odaklanacağı bir diğer alan ise kanat pozisyonu. Bölgede büyük sorunlar yaşayan Konyaspor, sprinter alımını gündeme getirdi. Bu arada Yeşil Beyazlılar'a sezon başında kadroya dahil olan Gökhan Töre'nin kulüpten ayrılabileceği açıklandı.

"Forvet arayışı sürüyor"

 Muhamed Demir'in sakatlığı nedeniyle sezona iki forvetle başlayan Konyaspor, bölgede ligin ilk yarısındaki en büyük sıkıntılarından birini yaşadı. Sokol Cikalleshi’nin sakatlığının yanı sıra Nelson Oliveira da takıma uyum sağlayamadı. Yeşil-Beyazlı ekip gol atma konusunda büyük sıkıntı yaşadı.

Konyaspor yönetiminin, bu süreçte nokta atışı sayısını artırarak gol sorununu kalıcı olarak çözmek istediği ortaya çıktı.