Konyaspor'da Karagümrük mesaisi tamamlandı!

Konyaspor'da Karagümrük mesaisi tamamlandı!
Konyaspor, Karagümrük ile deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarını tamamladı. Anadolu Kartalları, 14 Mart Perşembe ter antrenmanının ardından otellerinde kamp kurarak maç saatini bekleyecek.

Konyaspor'un, Süper Lig 30. hafta maçlarında Fatih Karakümrük ile deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıkları tamamlandı. Ligin 29. haftasında evinde oynadığı Adana Demirspor karşılaşmasının ardından izin kullanan takım, 11 Mart Pazartesi Kayacık Tesisleri’nde bir araya geldi ve Karagümrük maçı için hazırlıklara başladı.

Takımın tecrübeli çalıştırıcısı Fahrudin Omerovic ile birlikte yardımcıları da oyuncu kadrosuyla beraber tempolu geçen bir antrenman gerçekleştirdiler. Konyaspor, zorlu karşılaşma için tüm olasılıkları değerlendirdi. Teknik heyet, Karagümrük takımının son dönemde Trabzonspor, Adana Demirspor, Alanyaspor ile oynadığı maçları analiz ederek rakiplerin eksikliklerine dikkat çekti ve devre çalışması yaptı.

Konyaspor'da Karagümrük mesaisi tamamlandı

Konyaspor takımı Karagümrük maçı için Konya etabını tamamladı. Yoğun bir sürecin ardından 14 Mart Perşembe günü yoğun antrenman yapacak olan Yeşil Beyazlılar, otellerinde kamp kurarak maç saatini bekleyecek.

Karagümrük ile Konyaspor arasında oynanacak olan maç 15 Mart Cuma günü saat 20.30'da Atatürk Olimpiyat Stadı'nda gerçekleştirilecek.