Konyaspor'un file bekçisi Deniz'e alternatif aranıyor! Listede 4 aday var

Konyaspor'un file bekçisi Deniz'e alternatif aranıyor! Listede 4 aday var
Konyaspor'un kaleci takviye kararı dikkat çekti. Yeşil beyazlı takım, 2023/24 sezonuna Fransız kaleci Paul Bernardoni ile başladı. Konyaspor Akademisi’nden Deniz Ertaş ile Mehmet Erdoğan, takımda rotasyon görevine başladılar.

Konyaspor’da Bernardoni'nin takımdan ayrılmasının ardından kale 18 yaşındaki genç file bekçisi Deniz Ertaş'a teslim edildi. Anadolu Kartal'ında Galatasaray, Fenerbahce ve İstanbulspor maçlarında kalecisinin güvenliğini sağlayan Ertaş'ın yerine bir kalecinin çağrılması gündeme geldi.

Konyaspor'un file bekçisi Deniz'e alternatif aranıyor

Kaleci Paul Bernardoni'den ayrıldıktan sonra eldivenleri teslim alan Deniz Ertaş, takıma güven verirken genç oyuncunun performansı 7'den 70'e herkes tarafından büyük beğeni topladı. Ligin uzun maratonlardan oluşması akıllarda soru işaretleri bıraktı. Psikolojik olarak Konyaspor'un ligin ikinci yarısında daha önemli maçları olacak. Sonuç olarak Deniz Ertaş'ın yerine bir kalecinin takıma alınmasına karar verildi. akımında Deniz Ertaş ve Mehmet Erdoğan'ın yer aldığı Anadolu Kartalı, kaleci kadrosunu güçlendirecek.

Konyaspor'un file bekçisi Deniz'e alternatif aranıyor

Yönetim ekibi dört kaleciyi listeye aldı

Konyaspor'da 4 kaleci isminin yer aldığı bir liste olduğu öğrenilsdi. Yeşil-Beyazlı yönetim, 2'si yabancı, 2'si yerli olmak üzere 4 kaleciyle görüşme yapacak.

Yönetim son olarak Adana Demirspor'da forma giyen Ertaç Özbir ile masaya oturdu. Oyuncu transferlerinde bazı ilerlemeler kaydedildi. Kaleci pozisyonunda ne olacağına dair beklentiler yüksek.