Konyaspor'un Kosta Rikalı stoperi Beşiktaş'ın radarına girdi!

Konyaspor'un Kosta Rikalı stoperi Beşiktaş'ın radarına girdi!
Beşiktaş'ın kadrosundan 5 futbolcunun çıkarılmasıyla birlikte Samet Aybaba'nın liderliğinde yeni bir yapılanma çalışması başlatıldı. Sezon başladığında Manchester United'dan takıma katılan Siyah Beyazlıların savunma oyuncusu Eric Bailly, kadro içi uyumsuzluk nedeniyle kadro dışı kalan 5 oyuncudan biri olurken kulüp bu oyuncunun yerine yeni bir oyuncu alma çalışmalarını hızlandırdı.

Siyah Beyazlı ekip, devre arası transfer süresini verimli kullanarak, Fenerbahçe derbisi yenilgisinde ortaya çıkan önemli savunma sorunlarını aşmayı umuyor.

"İlk hedef bonservisini eline alan futbolcular"

Beşiktaş futbol takımı genel koordinatörü Samet Aybaba'nın raporunun ardından çalışmalarına başlayan siyah-beyazlı ekip, öncelikle yaralarını sarmak için sözleşme imzalayan futbolcuları listeleyecek.

Samet Aybaba'nın ligi iyi bilen ve başarılı oyunculara odaklanmak istediği öğrenilirken, Beşiktaş'ta ise Konyaspor'un Kosta Rikalı defans oyuncusu Francisco Calvo'nun yeni isim adayı olduğu ortaya çıktı. 

Konyaspor'un Kosta Rikalı stoperi Beşiktaş'ın radarına girdi

Son Dünya Kupası'nda ülkesi adına forma giyen 31 yaşındaki savunma oyuncusu, golcü kimliğiyle de dikkat çekiyor. Francisco Calvo, milli takımda 89 maça çıktı ve savunmada oynamasına rağmen 11 gol attı.

Sözleşmesi 11 Ocak'ta bonservis bedelini alacağı anlamına gelen tecrübeli savunma oyuncusu Calvo ile Arap ve Meksika kulüpleri de ilgileniyor. Bu sezon Konyaspor'da tüm kulvarlarda 14 maça çıkan Kosta Rikalı oyuncu, kariyerine Türkiye'de devam etmek istiyor.