KOSKİ'nin 80 personelinden 7 farklı noktada eş zamanlı operasyon!

KOSKİ'nin 80 personelinden 7 farklı noktada eş zamanlı operasyon!
KOSKİ Genel Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, 7 farklı bölgede eş zamanlı operasyon gerçekleştirirken yaklaşık 12 saat süren çalışmalarda 11 ekip ve 80 personelin görev aldığı bildirildi.

Konya Büyükşehir Belediyesine bağlı KOSKİ Genel Müdürlüğü tarafından kentin yerleşim yerlerine sağlıklı, kesintisiz, sürdürülebilir su sağlanması amacıyla başlarılan çalışmalar hız kesmeden devam ediyor.

"10 adet büyük çaplı vana yenileriyle değiştirildi"

Bu kapsamda KOSKİ ekibi, meram ilçesine bağlı Köyceğiz Mahallesinde ekonomik ömrü sona eren vanaların değiştirilmesi için girişimde bulundu. Yürütülen çalışmalar kapsamında; 1.400mm, 2.300mm, 2.250mm, 3.200mm, 1.150mm ve 1.80mm ölçülerinde toplam 10 adet vana yenileriyle değiştirildi. Akşam saatlerinde başlayan ve sabaha kadar devam eden çalışmaların tamamlanması, bölgede olası su kesintilerinin önüne geçti.

KOSKİ'nin 80 personelinden 7 farklı noktada eş zamanlı operasyon

"80 personel katıldı"

Vana değişimi çalışması, KOSKİ'ye bağlı ekip tarafından gerçekleştirilirken çalışmalara 11 ekibin ve 80 personelin katıldığı bildirildi. Çalışmalar, 7 lokasyonda eş zamanlı olarak gerçekleştirildi.

KOSKİ, şehirdeki ekonomik ömrünü tamamlamış olan su şebekesi altyapısını güncelleyerek şehrin su temininin daha etkin bir şekilde sürdürülebilmesi için önemli girişimlere imza attı. Bu kapsamda su kayıplarını azaltıp kesintisiz ve sürdürülebilir su temini sağlamaya yönelik çalışmalara yeni bir boyut kazandırıldı.