Meram Belediyesi'nde hizmette sınır yok: Hizmet araçları kameralarla izleniyor!

Meram Belediyesi'nde hizmette sınır yok: Hizmet araçları kameralarla izleniyor!
Meram Belediyesi, hizmetlerinin kalitesini artırmak için çaba göstermeye devam ediyor. Fen İşleri ile Çevre Koruma Kontrol Müdürlüğü’nün servis araçları kameralarla donatılmış olup 24 saat canlı olarak izlenmektedir.

Meram Belediyesi'ne bağlı Fen İşleri ile Çevre Koruma Kontrol Müdürlüğü’ne ait servis araçları, kurulan kameralarla 24 saat canlı olarak izleniyor. Çalıştığı süreçte kayıt yapan sistem, hizmetin hız ve verimliliğinden, güvenlikten, kışın kar temizleme operasyonlarının izlenmesinden günlük rota takibine kadar birçok alanda önemli faydalar sunuyor.

“İlçemizdeki hizmet kalitesinin artması için elimizden geleni yapmak için buradayız.”

Meram Belediyesi'nde hizmette sınır yok Hizmet araçları kameralarla izleniyor!

Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, araçlara kurulan kamera takip sisteminin, yerinde hizmetin sürekliliğini sağlayacağını ve hizmet kalitesini en üst düzeye çıkaracağını aktardı. Sistemin hayata geçirilmesine ilişkin açıklamasında şunları söyledi:

“Bu iki müdürlüğün tüm resmi araçları, araç takip sistemleriyle sürekli takip ediliyordu. Sisteme kameralar eklendi ve bu takip ciddi anlamda başladı. Takip sistemimiz sayesinde aracınızın konum, hız ve rota bilgilerini hassas bir şekilde takip edip kontrol edebilir, aynı zamanda aracınızı yönetip kontrol edebilirsiniz. Ayrıca sisteme eklediğimiz kameralar hizmetlerimizin kalitesine ve verimliliğine daha fazla fayda sağladı. Kameralar daha verimli araç kullanımının önünü açarak ekiplerimizi daha hızlı yönlendirmemize ve daha iyi yönetmemize olanak tanıyor. Anlık canlı izlemenin yanı sıra, sorunları anında değerlendirmek için geçmiş kamera görüntülerine de erişebilirsiniz.

Meram Belediyesi'nde hizmette sınır yok Hizmet araçları kameralarla izleniyor!

Performans değerlendirmesine olanak sağlayan kameralar, kişisel güvenlik açısından da önemli faydalar sunuyor. Bu sistem, Teknik Büro ekibimizin kış aylarındaki kar küreme çalışmalarının daha yakından takip etmemize ve hızlı müdahale etmemize olanak sağlayacak. Ayrıca Çevre Koruma Yönetimi Müdürlüğü ekibinin günlük rota çalışmalarını da yakından takip ederek aksaklık yaşanmamasını sağlayabilirsiniz. Personele bilgi sağlanmasından teknoloji kullanımına kadar, kamuya sunduğumuz hizmetin kalitesini ve verimliliğini artırabilecek her unsurdan yararlanmaya çalıştık. Araçlarımıza yerleştirilen kameralar da bu anlayışın bir ürünüdür. İlçemize hayırlı olsun.