Meram Belediyesi'nin ödüllü eğitim projesi MEGA’da yaz okulu kayıtları başlıyor!

Meram Belediyesi'nin ödüllü eğitim projesi MEGA’da yaz okulu kayıtları başlıyor!
Meram belediyesi tarafından hayata geçirilen eğitim alanında öncü ve örnek projelerinden MEGA yaz okulu kayıtlarının başlatılacağı bildirildi. Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, konuyla ilgili yaptığı açıklamasında 14 Haziran Çarşamba gününden itibaren internet sitesi üzerinden kayıt alınabileceğini belirterek, Meram'daki çocukları yaz okuluna kayıt yaptırmaya teşvik etti. Kavuş, söz konusu projenin eğitimi, cebirden sanata, robotik programlamadan elektroniğe kadar geniş bir yelpazeyi hepsi bir arada sunduğun

Konya'nın Meram ilçesinde belediyenin ödüllü bir eğitim projesi olan MEGA, spor okulunun ardından yaz tatilini en iyi şekilde değerlendirmek isteyen çocukların alınacağı yaz okulu kayıtlarına başlanıyor.

GENÇLERLE ÇOCUKLAR TATİLİ MERAM'DA KEYİFLE GEÇİRECEK

Meram Belediyesi'nin ödüllü eğitim projesi MEGA’da yaz okulu kayıtları başlıyor

Kayıtlar 14 Haziran tarihinde başlayacak olup, 18 Haziran günü sona erecek. Kayıtlar, www.meramgelisim.com adresi üzerinden online yapılabilecektir. Sadece Meram'da ikamet eden 8-10 ve 11-12 yaş arası çocuklar için kurslar 4 Temmuz tarihinde başlıyor. Cebir, akıl oyunları, astronomi, bilim ve bilim, geometrik modelleme, resim, müzik, robot kodlama, e-spor gibi çocukların çok fazla ilgisini çekecek konular sizleri bekliyor olacak. Meram İl Gençlik ve Spor Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, ödemelerin internet üzerinden kolayca yapılabileceği belirtildi.